M SAN Grupa je novi distributer Huawei eKit proizvodne linije u Hrvatskoj

M San Grupa postala je prvi „zlatni“ distributer za Huaweijevu novu liniju proizvoda Huawei eKit. Službeni sporazum najavljen je na ovogodišnjem Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni

Mreža četvrtak, 28. ožujka 2024. u 20:10

Huawei eKit posebno je dizajniran kako bi zadovoljio potrebe malih i srednjih poduzeća za distribuciju putem prodajnog kanala, a u portfelju su dostupna rješenja za mrežno povezivanje i pohranu podataka.

Portfelj proizvoda Huawei eKit predstavljen je krajem 2023. godine i namijenjen je sektoru malih i srednjih poduzeća. Ta linija proizvoda usmjerena je na gotove proizvode koji su prilagođeni različitim poslovnim scenarijima. Dostupan je širok raspon proizvoda te kupci mogu pronaći rješenja za pametne uređaje za suradnju, žične i bežične (LAN/WLAN) mreže, IP+ optički pristup (npr. GPON) ili pohranu.

Huawei eKit je razvio niz proizvoda posebno prilagođenih različitim primjenama, poput ureda, hotela, bolnica, tržišta nekretnina i maloprodaje. Portfelj uključuje rješenja podatkovnog kampusa kao što su vodeći konvergentni pristupnici u industriji, preklopnici jednostavni za korištenje, WLAN proizvodi jednostavni za implementaciju, koji pružaju do 20% veću pokrivenost i usluge na jednom mjestu te pojednostavljuju izvršavanje zadataka i održavanje za partnere i kupaca.

IdeaHub proizvodi korisnicima povezivanja na konferencije, sastanke i olakšavanje svakodnevne suradnje u uredu. Na primjer, temeljem scenarija razvijenog za povezivanje više poslovnih branši u različitim industrijama, Huaweijevo SD-Branch mrežno rješenje omogućuje implementaciju u 10 minuta za jednu branšu i može se implementirati u 1.000 branši u jednom danu. OceanStor Dorado 2100 omogućuje implementaciju aplikacija skeniranjem bar kodova i neprekinuto dijeljenje datoteka.