AGENCIJA PROFESIO - Revolucija u turizmu i putovanjima

U stalno promjenjivom pejzažu turizma i putovanja, agencija Profesio stoji kao svjetionik inovacije i izvrsnosti, sa sjedištem u živahnom gradu Zagrebu, Hrvatska. S preko deset godina iskustva, agencija Profesio istakla se kao pionir u regrutaciji i obračunu plaća, ne samo u Hrvatskoj, već i na globalnoj razini

AGENCIJA PROFESIO petak, 19. travnja 2024. u 06:00
PROFESIO
PROFESIO

Pioniri izvrsnosti

Putovanje Agencije Profesio započelo je prije više od deset godina, čvrsto se etablirajući kao lider na hrvatskom tržištu. Tijekom vremena, agencija je proširila svoje horizonte, uranjajući u regrutaciju i zapošljavanje stranih državljana, obilježavajući značajnu prekretnicu u svojoj evoluciji. Svojom predanošću, upornošću i posvećenošću izvrsnosti, agencija Profesio stekla je reputaciju pouzdanosti, profesionalizma i neusporedive kvalitete usluge.

Posvećenost kvaliteti

U agenciji Profesio, posvećeni smo osiguravanju najvećeg zadovoljstva, kako naših zaposlenika, tako i poslovnih partnera. Nepokolebljivom predanošću profesionalizmu i izvrsnosti, težimo razviti jake i trajne odnose, čineći nas pouzdanim poslodavcem i partnerom prema izboru. Prepoznajemo vrijednost naših zaposlenika i ključnu ulogu koju igraju u našem uspjehu. Stoga, prioritiziramo njihovo blagostanje, rast i razvoj, stvarajući okruženje u kojem talent cvjeta, a aspiracije se ostvaruju. Naši poslovni partneri imaju koristi od našeg proaktivnog pristupa, personaliziranih rješenja i nepokolebljive podrške, omogućavajući im da bez problema postignu svoje ciljeve.

PROFESIO team
PROFESIO team

Usluge prilagođene perfekciji

  1. Pretraživanje & selekcija: Naš detaljan proces pretraživanja i selekcije ima cilj identificirati i privući najprikladnije kandidate koji, ne samo da zadovoljavaju zahtjeve posla, već se i besprijekorno uklapaju u organizacijsku kulturu. Koristeći našu opsežnu mrežu, stručnost u industriji i napredne alate, povezujemo talente s prilikama, olakšavajući tako obostrano korisna partnerstva. Razumijemo da je svaka organizacija jedinstvena, s različitim ciljevima i zahtjevima. Stoga je naš pristup prilagođen, suradnički i usmjeren na rezultate, osiguravajući optimalne rezultate, kako za klijente, tako i za kandidate.
  2. Poslodavac prema evidenciji: S našim sveobuhvatnim uslugama poslodavca prema evidenciji, rješavamo sve aspekte privremenog zapošljavanja, minimizirajući administrativna opterećenja i troškove za naše klijente, osiguravajući pravnu usklađenost i besprijekorni rad. Bilo da se radi o upravljanju plaćama, administraciji beneficija, bilo o pridržavanju propisa, pružamo podršku od početka do kraja, omogućujući našim klijentima da se fokusiraju na svoje osnovne poslovne aktivnosti. Naši transparentni procesi, rigorozne kontrole i proaktivna komunikacija osiguravaju transparentnost, odgovornost i mir uma za sve uključene dionike.
  3. Globalna mobilnost: Agencija Profesio nudi sveobuhvatnu podršku tijekom cijelog procesa globalne mobilnosti, od planiranja i regrutacije, do administrativnih zadataka, poput dobivanja boravišnih i radnih dozvola. Naš tim stručnjaka posjeduje duboko znanje o lokalnim propisima, kulturnim nijansama i imigracijskim procedurama, omogućujući nam da s lakoćom i velikom učinkovitošću savladamo složenosti. Prepoznajemo izazove povezane s međunarodnim preseljenjem i nastojimo pružiti holističku podršku, obraćajući se logističkim, kulturnim i emocionalnim aspektima. Naši inovativni modeli olakšavaju suradnju, koriste globalni talent i pružaju izuzetnu vrijednost organizacijama širom svijeta.

Otključajte svoj potencijal danas

Jeste li spremni započeti putovanje rasta i uspjeha? Kontaktirajte agenciju Profesio danas i otključajte svoj potencijal u dinamičnim područjima turizma, putovanja i tehnologije. Bez obzira na to jeste li iskusni profesionalac koji traži nove prilike, ili organizacija kojoj je potreban vrhunski talent, imamo stručnost i resurse da vaše aspiracije pretvorimo u stvarnost. Naš posvećeni tim ovdje je da vas vodi svakim korakom, nudeći personalizirana rješenja, strateške uvide i nepokolebljivu podršku. Pridružite nam se i zagrlite budućnost ispunjenu beskonačnim mogućnostima.

Za više informacija, posjetite: https://www.profesio.hr/

Kontaktirajte nas na:

Email: info@profesio.hr

Telefon: +385-1-201-6573

Adresa: Kneza Branimira 22, Zagreb

3T
3T
Mreza 5 / 2024 svibanj 2024.