Vertiv Modular Designer Lite alat za planiranje podatkovnih centara

Vertiv je predstavio je novi alat dizajniran za transformaciju i pojednostavljenje konfiguracije prefabriciranih modularnih (PFM) podatkovnih centara

Mreža nedjelja, 16. lipnja 2024. u 12:10

Vertiv Modular Designer Lite je user-friendly web aplikacija koja za cilj ima pojednostaviti proces dizajniranja Vertiv SmartMod i Vertiv SmartMod Max rješenja u skladu sa specifičnim potreba korisnika.

Vertiv Modular Designer Lite nudi niz značajki za poboljšanje korisničkog iskustva. Bavi se izazovima ranog planiranja i pruža predloženo rješenje temeljeno na unosima korisnika koji mogu bit korisni za različite tehničke i netehničke dionike. Korisnici mogu brzo dizajnirati all-in-one podatkovne centre do 200kW bez ikakvog tehničkog znanja. Alat ne zahtijeva prijavu ili preuzimanje softvera, dopuštajući korisnicima odabir iz niza različitih konfiguracija za dizajniranje prefabriciranih modularnih podatkovnih centara.

Podatkovni centri konfigurirani unutar aplikacije prilagođeni su specifičnim zahtjevima i geografskoj lokaciji svakog korisnika. Uključivanjem ulaznih podataka kao što su lokacija, vremenski parametari za precizno dimenzioniranje opreme za hlađenja, zahtjevi IT opterećenja, specifikacije racka, razmatranja rezervnih baterija i preferencije električne topologije, aplikacija omogućuje optimalnu prilagodbu i planiranje redundancije.

Uz podršku za 2D i 3D vizualizaciju, korisnici mogu spremiti konfiguracije za buduće potrebe i brze izmjene te pristupiti osnovnoj tehničkoj dokumentaciji.