Revolut Business dosegao pola milijarde USD prihoda globalno

U Hrvatskoj je broj korisnika povećan za 80 posto, a vrijednost transakcija gotovo pa udvostručena u odnosu na 2023. godinu.

Mreža subota, 14. rujna 2024. u 06:00
📷 Revolut
Revolut

Revolut Business, sedam godina stara aplikacija i račun koji pruža bankarske usluge za poduzeća, dostigao je 500 milijuna američkih dolara godišnjeg globalnog prihoda, priopćili su iz Revoluta. 

Također su dodali kako je broj korisnika te aplikacije u Hrvatskoj povećan za 80 posto u odnosu na prethodnu godinu. Mjesečno putem nje biva obrađeno transakcija u vrijednosti od 52 milijuna USD, za 99 posto više nego 2023.

Revolut Business je nedavno pokrenut i u Singapuru, koji je postao 40. država u kojoj je dostupan. Prema Revolutovim podacima, svaki mjesec na nju se prijavljuje više od 20 tisuća novih poduzeća.

Revolut je također predstavio BillPay, uslugu osmišljenu za daljnje pojednostavljenje poslovanja korporativnog bankarstva. 

Integriran s glavnim računovodstvenim softverima, uključujući QuickBooks, Xero i FreeAgent, Revolut BillPay dizajniran je za uštedu vremena na upravljanju i plaćanju računa dobavljačima u više od 150 odredišta uz nekoliko klikova.