Vertiv ima novo rješenje za upravljanje i nadzor

Environet Connect je sada dostupan u Europi, Bliskom istoku i Africi te u Sjevernoj Americi. Trebao bi, između ostalog, ubrzati implementaciju udaljene opreme.

Miroslav Wranka srijeda, 25. rujna 2024. u 06:05
📷 Vertiv
Vertiv

Vertiv je predstavio Environet Connect, rješenje za upravljanje i nadzor povezano s oblakom i temeljeno na webu. Sadrži sučelje koje je neovisno o uređaju, što omogućuje upravljanje različitom infrastrukturom podatkovnih centara na više lokacija, bez obzira na proizvođača. 

Environet Connect je sada dostupan u Europi, Bliskom istoku i Africi te u Sjevernoj Americi. Trebao bi ubrzati implementaciju udaljene Vertiv opreme i unaprijediti njenu ispravnost i učinkovitost kroz masovnu pripremu i firmware ažuriranja za upravljanje mrežnim karticama. 

Sustav za praćenje povećava nadzor nad kritičnom infrastrukturom i omogućuje prilagodljive i optimizirane obavijesti o alarmima. Nadzor pokriva sustave neprekidnog napajanja (UPS), jedinice za distribuciju električne energije (PDU), generatore i toplinske jedinice.

Environet Connect dostupan je izravnim korisnicima i partnerima pružatelja usluga upravljanja kanalima MSP (Managed Service Provider).

Vertiv nudi niz usluga za poboljšanje korisničkog iskustva Environet Connecta, sa softverskom obukom, korisničkom službom za pomoć i upravljanjem imovinom. Usluge uključuju višestruke razine, tehničku podršku, ažuriranja firmwarea, dodjelu uređaja i daljinsko praćenje.

Vertiv je nedavno najavio svoj end-to-end portfelj za računalstvo visokih performansi (HPC) i AI implementaciju, Vertiv 360AI. Rješenja uključuju napajanje, hlađenje, kućišta, end-to-end usluge životnog ciklusa i digitalizirano upravljanje. Environet Connect omogućuje zajedničko sučelje za rješenja unutar ekosustava umjetne inteligencije.