Od klimatskih promjena do kave: objavljen je program konferencije 3T – Tourism, Travel and Tech

Ovogodišnje izdanje konferencije koja spaja dva najvažnija domaća gospodarska sektora, tehnologiju i turizam održava se 20. ožujka u Zagrebu i online. Još nije kasno za osigurati svoju ulaznicu

Mreža srijeda, 13. ožujka 2024. u 06:05

Turizam, kao jedna od najvažnijih gospodarskih grana, sve više koristi tehnologiju kako bi se njome poboljšalo iskustvo putnika, optimiziralo poslovanje i ostvario održivi rast. S druge strane, tehnologije se neprestano pojavljuju i razvijaju, pružajući nove alate i mogućnosti, koje mogu uvelike promijeniti način na koji putujemo i doživljavamo destinaciju.

3T – sedmi put

Naša konferencija 3T – Tourism, Travel and Tech i u svojem sedmom izdanju istražuje ovu dinamičnu interakciju, presjek tehnološkog i turističkog sektora, toliko važnih za Hrvatsku. Predavanja koja donosi pokrit će i ovoga puta širok spektar tema, od korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u ugostiteljstvu, preko izazova i mogućnosti bezgotovinskog plaćanja, do utjecaja umjetne inteligencije na brendiranje i iskustvo putnika.

Na pozornici Cinestar Cinemas u zagrebačkom Z Centru pred posjetiteljima uživo, i onima koji će sve pratiti putem streaminga, raspravljat će se o važnim pitanjima poput održivosti destinacija, upravljanja klimatskim promjenama u turizmu i izazovima s kojima se suočavaju strani radnici u turističkom sektoru.

Kako usred Zagreba imati coffee shop iz globalnog vrha? Što je važnije u smislu održivosti – kvantiteta ili kvaliteta? Kako razviti brand koji će privući baby boomere u doba umjetne inteligencije? Kako AI mijenja turizam i može li poboljšati turističko iskustvo? – Odgovore na ova, i ne samo ova pitanja, potražite 20. ožujka.

Kompletan program pogledajte ovdje

Konferencija 3T – Tourism, Travel and Tech prilika je da se upoznate s najnovijim trendovima, podijelite svoja iskustva i ideje, i zajedno oblikujete budućnost turizma i tehnologije!

3T konferencija održat će se u prostorima CinestarCinemas – Z Centar na adresi Ljubljanska avenija 2b, Zagreb. Cijena ulaznice za fizičko sudjelovanje je 90 €, što uključuje i ručak. Cijena za online sudjelovanje je 40 €. Kupci bilo kojeg oblika ulaznice dobivaju i pristup snimkama predavanja. Za više informacija i kupnju ulaznica posjetite službenu stranicu konferencije.

Izvještaj s lanjskog izdanja: