NSoft i Rolla najavljuju keynote Igora Krezića na .debugu: Treba imati i sreće

"Usred sastanka direktor skočio kroz prozor", viralni je video iz BiH, na kojem je glavni akter uspješni poduzetnik, osnivač NSofta i Rolle. Svoj prvi nastup na pozornici u životu odradit će na .debugu 2024

debug.hr ponedjeljak, 13. svibnja 2024. u 07:00

Za nešto više od tri tjedna održava se peti .debug, dvodnevni developerski praznik, koji vam donosi 100 predavanja u dva dana, raspoređenih u šest paralelnih trackova. Na početku svakog dana održavaju se i atraktivna keynote predavanja – danas najavljujemo jedno od njih, koje će održati naš dragi gost iz Bosne i Hercegovine, IT poduzetnik Igor Krezić.

Krezić je poznat kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji trenutačno. Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao "direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor", a snimka tog se dobro izrežiranog "incidenta" može vidjeti na YouTubeu.

Godine promašaja, uspjeha, prepreka – ali ne i odustajanja, ne bi stvorile priču o jednom od najvećih poslovnih uspjeha IT industrije u BiH svih vremena da u receptu tog uspjeha nije bilo i nekoliko žlica sreće. Kako izazvati, ali i iskoristiti one trenutke kada, naprosto, imate ludu sreću, u "oversharing maratonu" otkrit će nam poslovni, ali i stvarni maratonac, zaljubljenik i u Bug i u .debug, u svojem prvom javnom nastupu na pozornici u životu.

Keynote predavanjem Igora Krezića otvorit ćemo drugi dan .debuga – talk naslova "Treba imati i sreće" počinje 7. lipnja u 10 sati, na glavnoj pozornici u Laubi (track #devslife).

"Kao i mnogi drugi kolege, i ja sam odrastao uz Bug, koji me uostalom i inspirirao za karijeru tehnološkog poduzetnika. Upravo zato ću s velikim uzbuđenjem svoju poslovnu priču prvi put ispričati upravo na nadolazećem .debugu. Radi se o jedinoj konferenciji koja mi pruža priliku da danas, tri desetljeća kasnije, i ja inspiriram nekoga za ovaj posao", rekao je Igor Krezić najavljujući svoj nastup. Nije nam otkrio točno kakva iznenađenja priprema, no Lauba je, srećom, u prizemlju…

Ne propustite taj jedinstveni događaj i osigurajte si ulaznicu na vrijeme! To možete učiniti na debug.hr ili u sustavu Entrio.

Najava developerskog događaja godine