Fireside chat na .debugu: Car kod Abrusa - Od lokalnog kodiranja do globalnog managiranja

Ovogodišnji .debug bit će uvjerljivo najveće programersko događanje ikada održano u Hrvatskoj, a po prvi puta u ulozi moderatora pojavit će se i legenda tech scene, Luka Abrus...

debug.hr utorak, 23. travnja 2024. u 06:00

Ovogodišnje izdanje .debuga, najvećeg programerskog festivala u našoj regiji, održat će se 6. i 7. lipnja 2024. u zagrebačkoj Laubi i Algebri, na čak 6 pozornica i uz više od 100 predavanja, panela i ostalih točaka programa, a ulaznice - kojih je u prodaju pušten ograničen broj - dostupne su još uvijek putem web-stranice www.debug.hr.

Jednoj od točaka programa iznimno se veselimo jer ćemo prvi puta u ulozi moderatora vidjeti i veterana .debuga, legendu domaće tehnološke scene, Luku Abrusa. U Fireside Chatu, ugostit će ništa manje osebujnog Tomislava Cara, suosnivača Infinuma i CEO-a Productivea iza kojeg stoji još nekoliko iznimno uspješnih tehnoloških kompanija koje je pokrenuo ili sudjelovao u njihovom pokretanju.

Car će Luki ispričati o tome kako je svoje programerske početke i strast prema kodiranju razvio u biznise prepoznate diljem planete, postavši jedna od ključnih figura ne samo hrvatske IT scene, već i cjelokupnog gospodarstva. Što je potrebno da se dođe do takvih uspjeha, što mu je takav razvojni put donio, a što je žrtvovao? Na kakve je stramputice nailazio i što su bili očekivani, a što neočekivani prijelomni momenti njegove impresivne karijere Car će razotkriti znatiželjnom kolegi ništa manje zavidnog poslovnog puta. 

Želite li biti dio najvećeg developerskog ludila svih vremena, svoje karte osigurajte na vrijeme, dok još nije prekasno, putem weba www.debug.hr, a u nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu u 90-sec videu.