Infoart se predstavio na EuroCIS sajmu u Njemačkoj sa svojim MasterERP proizvodom

EuroCIS sajam održan je u Duesseldorfu krajem veljače, a hrvatska tvrtka Infoart predstavila je svoj cjeloviti ERP sustav pod nazivom MasterERP sastavljen od modula za upravljanje financijama, robnim tokovima i ljudskim resursima

Bug.hr petak, 8. ožujka 2024. u 13:38

Infoart se i ove godine predstavio na sajmu EuroCIS u Duesseldorfu koji je održan od 27. do 29. veljače 2024. Radi se o najvećoj svjetskoj manifestaciji specijaliziranoj za informacijske tehnologije u trgovini (prvenstveno maloprodaji). Vodeći domaći ponuđač cjelovitog ERP sustava objavio je novu generaciju svojih produkata pod brendom MasterERP, čiji osnovni moduli su MasterBOOK (upravljanje financijama), MasterGRID (upravljanje robnim tokovima) i MasterTEAM (upravljanje ljudskim resursima).

Osim osnovnih modula, Infoart je dodatno specijaliziran za cjelovita softverska rješenja za maloprodajne sustave i pripadajuća specifična rješenja, kao što su Upravljanje prodajom elektronskih roba i usluga (MSSP), Product Information Management (PIM) i sl. Stoga je ovakav sajam izvrsna prilika za pronalaženje novih klijenata i dodatno širenje na međunarodnom tržištu.

Najveći interes među posjetiteljima sajma pokazali su potencijalni klijenti iz Poljske, Ukrajine, SAD-a, Njemačke i Italije.

Kako je softver zbog same prirode proizvoda za potencijalne korisnike poprilično „nevidljiv“, odnosno teško ga je predstavljati na sajmovima i sličnim manifestacijama, u Infoartu su se odlučili za neobičan potez – za ključne module svog MasterERP-a napravili su kratke video spotove u kojima se kao narator pojavljuje naš poznati glumac Goran Bogdan.

Pogledajte prvi spot za MasterERP softversko rješenje: