Microsoft poziva hrvatske i slovenske startupove na besplatnu konferenciju o umjetnoj inteligenciji

Startupovi će moći saznati kako iskoristiti umjetnu inteligenciju i Microsoftove resurse za poticanje svog rasta.

Mreža srijeda, 13. ožujka 2024. u 23:39

Konferencija Microsoft for Startups Discovery Day namijenjena je startupima iz Hrvatske i Slovenije.

Tijekom konferencije bit će govora o tome kako ubrzati razvoj projekata na kojima rade koristeći program Microsoft for Startups Founders Hub. 

Predavanja i prezentacije pokrit će, između ostalog, funkcioniranje asistenta temeljenog na umjetnoj inteligenciji Copilot i korištenje servisa Azure za izradu rješenja s umjetnom inteligencijom. 

Te će mogućnosti biti ilustrirane putem dvije studije slučaja, VendueTech i Agrivi.

Infobip će održati predavanje o vodećim izazovima i prilikama s kojima se startupi suočavaju u eri umjerne inteligencije te kako iskoristiti umjetnu inteligenciju na odgovoran i etičan način dok se maksimalno koriste njene prednosti.

Također će to biti prilika za susret s potencijalnim investitorima jer će među govornicima biti predstavnici različitih fondova za rizična ulaganja. 

Tijekom panel diskusije "VCs on Future Proofing Investments with AI" panelisti će raspravljati o tome kako prepoznati i fokusirati se na  rješenja koja će uspjeti na tržištu jer će ponuditi odgovor na specifične poslovne izazove. 

Konferencija će biti održana 20. ožujka u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER).  Za sudjelovanje se možete besplatno registrirati ovdje.