mileIT Services nudi pouzdano prebacivanje poslovanja u cloud uz značajan popust za najam servera

Uz implementaciju Cloudsy rješenja, mileIT Services usluge nudi znatno povoljnije od (pre)razvikanog AWS-a, uz najvišu razinu očuvanja sigurnosti i privatnosti, usklađene sa svim mogućim EU standardima i uz četvrt stoljeća iskustva...

Dragan Petric srijeda, 5. lipnja 2024. u 15:30

U svijetu gdje se poslovna konkurencija neprestano pojačava, IT sustavi koji su dobro osmišljeni i implementirani postaju ključni za pozicioniranje i uspjeh tvrtki na tržištu. Tvrtka mileIT Services prepoznaje ovu potrebu i stoga nudi potpuna i sveobuhvatna poslovna IT rješenja koja ubrzavaju poslovne procese, omogućuju postizanje kvalitetnih strateških odluka, pojednostavljuju upravljanje projektima i smanjuju troškove poslovanja.

Sudjelovanjem u nizu zahtjevnih projekata, tvrtka mileIT Services je stekla reputaciju traženog partnera na IT tržištu. Njihov profesionalni pristup, pažljivo planiranje resursa i stalna ulaganja u obrazovanje osiguravaju vrhunsku kvalitetu usluge za klijente. Tvrtka ulaže mnogo u edukaciju i razvoj kako bi bila u korak s najnovijim trendovima u IT sektoru.

Bitan naglasak u poslovanju mileIT Services stavlja na virtualizaciju i održavanje servera. Njihov pristup temelji se na rješenju ključ u ruke s puno pažnje na detalje, kao i na 25 godina tradicije i pouzdanosti, uz Cloudsy rješenja koja implementiraju.

Klijenti mileIT Services suočavaju se s izazovima kao što su zastarjeli serveri, potreba za konsolidacijom više servera, zastarjela hardverska oprema, prekidi u poslovanju kada server prestane raditi i strah od gubitka podataka. Tvrtka nudi rješenja koja adresiraju ove bolne točke, osiguravajući kontinuitet poslovanja i sigurnost podataka.

Većina klijenata svjesna je prednosti migracije u oblak, ali su zabrinuti za sigurnost. mileIT Services ističe da je njihovo rješenje Cloudsy smješteno unutar EU, usklađeno s GDPR-om i ima certifikat PCI DSS za sigurnost.

U Hrvatskoj, dakle, postoje itekako pouzdane alternative Azureu i AWS-u, a mileIT Services se ističe svojim opsežnim iskustvom i pažnjom na detalje. Njihova snaga leži u pružanju rješenja ključ u ruke koja su prilagođena specifičnim potrebama klijenata.

Model plaćanja po potrošnji je idealan za klijente mileIT Services, pružajući im fleksibilnost i uštedu u odnosu na druge pružatelje usluga.

Minimalna dostupnost od 99,98% osigurava kontinuitet poslovanja bez prekida, smanjene troškove hardvera i održavanja, poboljšane sposobnosti za oporavak od katastrofa, skalabilnost koja omogućuje rast bez velikih ulaganja, uštede na troškovima električne energije, razinu sigurnosti usporedivu s bankama, poboljšane performanse sustava i više slobodnog vremena za klijente - to su samo neki od aduta koje mileIT Services obećava svojim korisnicima.

Trenutačno Cloudsy (a samim time i mileIT) nudi 1.200 eura popusta za najam servera u narednih šest mjeseci, kao i besplatne konzultacije oko virtualizacije.