Stiže Copilot for Security, bit će moguće plaćati ga po korištenju

Copilot for Security može razumjeti i odgovoriti na zahtjeve na osam jezika, a sučelje proizvoda je lokalizirano na 25 jezika

Mreža nedjelja, 17. ožujka 2024. u 12:00
📷 Microsoft
Microsoft

Copilot for Security bit će od 1. travnja ove godine dostupan globalno. U Microsoftu tvrde kako je to prvo sigurnosno rješenje koje se temelji na generativnoj umjetnoj inteligenciji.

Copilot koristi veliku količinu informacija i obavještajnih podataka o prijetnjama, uključujući više od 78 bilijuna sigurnosnih signala koje Microsoft svakodnevno obrađuje.

Također koristi velike jezične modele kako bi ponudio prilagođene uvide i predložio iduće korake te omogućio brži odgovor na prijetnje. 

Copilot for Security može razumjeti i odgovoriti na zahtjeve na osam jezika, a sučelje proizvoda je lokalizirano na 25 jezika.

Između ostalog, nudi prilagođene promptove, mogućnost kreiranja i pohrane vlastitih promptova, integraciju s lokalnom bazom znanja, prilagođeno povezivanje s područjem kojem prijeti vanjski napad te izvješća o korištenju. 

Copilot for Security će biti dostupan kao samostalan portal ili integriran u postojeće sigurnosne proizvode. Bit će ga moguće platiti po korištenju.