Evernote drastično ograničio broj bilješki i bilježnica koje korisnik može imati

Evernote besplatni računi će od 4. prosinca imati mogućnost kreiranja samo pedeset bilješki i jedne bilježnice istovremeno po jednom računu

Tomislav Stanković ponedjeljak, 4. prosinca 2023. u 07:20

Novi i postojeći korisnici besplatne verzije Evernotea možda preispitaju svoju vezu s ovom aplikacijom nakon 4. prosinca kada će se im se ograničiti broj bilješki i bilježnica koje u jednom trenutku mogu imati.

"Prilikom postavljanja novih ograničenja, smatrali smo da većina naših besplatnih korisnika pada ispod praga od pedeset bilješki i jedne bilježnice. Kao rezultat toga, svakodnevno iskustvo za većinu besplatnih korisnika ostat će nepromijenjeno."

Ipak, svaki besplatni korisnik koji trenutno ima više od pedeset bilježaka i više od jedne bilježnice i dalje će ih moći pregledavati, uređivati, izvoziti, dijeliti i brisati, navedeno je u objavi.

No kada bude htio kreirati nešto novo korisnik će prvo morati izbrisati onoliki broj bilježaka dok ne dođe do njih manje od pedest ili platiti mjesečnu pretplatu u iznosu od cca 15 eura.

Iz Evernotea se nadaju da će i ova ograničena verzija biti dovoljna onima koji žele istražiti Evernote prije nego što se pretplate ili koji su zadovoljni osnovnijim značajkama.