Oliver Jay novi je direktor OpenAI-ja za međunarodno poslovanje

OpenAI je također najavio da će u Singapuru biti njegovo sjedište za regiju Azije i Pacifika. Očekuje se kako će novi ured biti otvoren do kraja godine.

Mreža nedjelja, 13. listopada 2024. u 06:05
📷 Solen Feyissa (Pexels)
Solen Feyissa (Pexels)

Open AI je dobio novog šefa za međunarodno poslovanje. Oliver Jay je dosad, između ostalog, podigao Dropboxov prodajni tim, bio u upravnom odboru Graba i glavni direktor prihoda u Asani. 

OpenAI je također najavio da će u Singapuru biti njegovo sjedište za regiju Azije i Pacifika. Ranije su bili otvorili ured u Tokiju u Japanu. Očekuje se kako će novi ured biti otvoren do kraja godine.

Prioriteti za singapursku ispostavu bit će rad s programerima, vladama i komercijalnim partnerima. Dio fokusa bit će pomoć u razvoju skupova podataka o lokalnim jezicima kroz partnerstva. Ti će skupovi podataka biti otvoreni za istraživače i druge razvojne programere.

Proizvođač ChatGPT-ja oslanja se na svoj model o1, objavljen prije nekoliko tjedana, kako bi povećao potražnju za svojom ponudom. Obitelj modela o1 koristi tehnike "lanca misli" koje bi trebale proizvesti točnije rezultate.