Imate ideju kako koristiti AI za poboljšanje poslovnih procesa? Prijavite se na natjecanje!

Najbolje ideje namijenjene transformaciji procesa i rješavanju poslovnih problema pomoću umjetne inteligencije bit će nagrađene s ukupno 5.000 eura.

Mreža ponedjeljak, 5. veljače 2024. u 13:12

Comping, Dell Technologies i poslovna škola Cotrugli pozivaju sve u Hrvatskoj koji imaju dobre ideje za poslovnu primjenu umjetne inteligencije na natjecanje AI Business Hackathon.

Najbolje ideje namijenjene transformaciji procesa i rješavanju poslovnih problema pomoću umjetne inteligencije bit će nagrađene s ukupno 5.000 eura

Timovi koji žele sudjelovati mogu imati najviše četiri člana. 

Mogu biti iz raznih fakulteta, industrija i domena, uključujući marketing, odnose s javnošću, podatkovne znanosti, logistiku, menadžment u zdravstvu... Bitno je da su dobri poznavatelji poslovnih procesa. 

Timovi će imati priliku sami odabrati na kojem procesu i unaprjeđenju žele raditi s obzirom na svoje domensko iskustvo i potrebe, primjenom alata umjetne inteligencije poboljšati taj poslovni proces i predstaviti rješenje kao najbolju praksu.

Prijave su otvorene do 24. veljače 2024. Broj mjesta je ograničen.

AI Business Hackathon također bi trebao biti i događaj na kojem će se povezati najbolji profesionalci iz svijeta poslovanja, stručnjaci iz raznih industrijskih sektora, tehnološki eksperti, studenti te svi koji žele sudjelovati u stvaranju budućnosti uz pomoć umjetne inteligencije. 


Više:
AI Business Hackathon