Yariv Dafna novi je šef financija Infobipa

U Infobip dolazi iz Evoke PLC (bivši 888 Holdings Ltd), tvrtke za online gaming gdje je bio financijski direktor grupacije. Fokus će mu biti povećanje profitabilnosti.

Mreža ponedjeljak, 19. kolovoza 2024. u 15:56
Yariv Dafna 📷 Infobip
Yariv Dafna Infobip

Infobip je imenovao je Yariva Dafnu na mjesto financijskog direktora.

Dafna je rukovoditelj u području financija, poslovnog upravljanja i operacija s gotovo 20 godina iskustva u multinacionalnim tvrtkama izlistanim na tržištima kapitala.

Također ima iskustvo u korporativnom razvoju te spajanjima i preuzimanjima. Vodit će Infobipov financijski tim i usredotočiti se na povećanje profitabilnosti dok kompanija nastavlja jačati svoju poziciju kao višekanalna komunikacijska platforma.

"Postoji velika prilika za daljnji rast jer poduzeća u svim sektorima nastavljaju usvajati CPaaS rješenja", rekao je Dafna.

U Infobip dolazi iz Evoke PLC (bivši 888 Holdings Ltd), tvrtke za online gaming gdje je bio financijski direktor grupacije.

Prije toga obnašao je dužnost predsjednika i financijskog direktora Grupe Telit Communications PLC, pružatelja integriranih proizvoda i usluga za podršku i implementaciju interneta stvari na globalnoj razini.