Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće svo

poruka: 5
|
čitano: 4.053
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće svo".
2 godine
offline
Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće svo

Aha, sindikat nam se konačno zbudil i počel nekaj delati.. Još da se zbudi neko pa otpusti (barem) pola polupismene hercegovačke gamadi koja se nakotila i za koju trebamo delati bilo bi divno. Al dok su Čulo i Jandroković ko Sir Oliver i Bing niš od toga. Jbt kad se zmislim da je još prije nekoliko godina HP (čitaj: hercegovačka prčvarnica) bila jedna od najpoželjnijih poslodavaca u RH, na kaj smo sad spali.. Bogu za plakat, al očito tak mora biti. Jer kam hercegovno stane, ni trava ne raste više. Čak štoviše, sve se pretvara u (herce)govno... 

 
10 0 hvala 0
15 godina
offline
Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće svo

problem je u tome što povećava plaće i svojim neradnicima. moguće je kako je u tom uhljebarniku 9200 grla no radi možda jedna trećina, a i to kad je frka. fljuktuasjon? bio mi poznanik tamo neko vrijeme (javio se na natječaj, izbosne je pa ga odmah primilo bez pitanja): plaća, uskrsnica, božićnica, dandržavnosnica, ptičjemlijekosnica, kurcosnica i palcosnica. prijevoz, gablec, pizdematerine. samo je to valjalo i zaraditi a njemu se baš nije radilo (dostava pošiljaka mopedom) pa je dao otkaz nakon dva mjeseca. žalio se da ga prate gps-om pa ne može muljati. sad je mešetar za nekakvog "poduzetnika", zemljaka (ofkors), s kamionom. šverc-komerc. bizniser. i živi k'o kralj, skupa s familijom. došao je "pečalbu" amo iz brčkog prije 4 godine. kupio auto, stan, vikendicu u unutrašnjosti i na moru. eto vam it-sektora, sratupa i tehnologija. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 mjeseci
protjeran
offline
Re: Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće
Ajar kaže...

 i živi k'o kralj, skupa s familijom. došao je "pečalbu" amo iz brčkog prije 4 godine. kupio auto, stan, vikendicu u unutrašnjosti i na moru. eto vam it-sektora, sratupa i tehnologija. 

 O tome ja često pričam tj. pilim poznanike, prijatelje i rodbinu. Kada te nakon sto godina školovanja, napornog rada i svega prepiša netko takav, onda se pitaš čemu sva muka u životu. Jer će taj kralj će uživati do kraja života (ako se ne spotakne i padne na oštar predmet, pet, šest puta) i smijat će se svima te obavezno pričati kako uvijek ima posla, samo treba htjeti raditi.

16 godina
offline
Re: Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće
E to je povisica, ako je postotak tocan.
A nastavnicima dignu za 5%, sindikati to slave i prikazuju kao ogroman uspjeh. Prosjecno 400-ak KN. Bit ce za par kuglica sladoleda.
 
1 0 hvala 0
2 godine
offline
Re: Nakon poštarina, Hrvatska pošta povećava plaće
digli su i lani plaću za 20% i ukinuli stimulaciju.. pametnome dosta.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice