Timater pa ovo ce biti brutalno
Samo nek rade royale skroz odvojeno nevezano za ovo sve i ne troše resurse već nek bude odvojen studio i nek radi po svoje i nek izađe god dana nakon igre i nek ne rade hazard zone.
BR u BFu ce bit mrtav kao i uvijek, na to uopce ne trebaju obracat paznju.. ako tko hoce igrat br onda se zna da je pubg br1 za to
BR u BFu ce bit mrtav kao i uvijek, na to uopce ne trebaju obracat paznju.. ako tko hoce igrat br onda se zna da je pubg br1 za to
Dobro složen, prvotno s dobrim anticheatom može sigurno pružit dobru zabavu, koga već pali br setting.
Svaka čast pubg, ali warzone dominira tržištem, a smeće puno čitera i cronus usera, tako da po meni nek ne troše resurse jer tu dio kolača teško mogu uzeti.
sav fokus mora biti isključivo gameplay balans, serveri i tick rate.
Dakle igram BR gdje i koji JA hoću, a ne koji će mi nikogović xy reć da se treba igrat. Igrat ću ovaj u BFu i jednostavno se nadat da će bit čemu, ako ne bude ko ga jebe. PUBG mi se više eto ne igra, grafika/kretanje/pucanje - zastarjelo! Ako Apex ekipa radi na tome i samo na tome, ostaje valjda 80% ostalog studija za cijeli BF single/MP pa ne vidim problema. A kao što i onaj poluretard Enders kaže i samo se s tim slažem - "tko se nada failu BF BR-a tom ni nije stalo do BF-a".
[Gerijatrija] lives again?!
postoji li veća glupost na ovom svijetu od BR? - ne postoji.
nadam se da ga neće biti u novom BF-u kao ni SP-a.
za klince kojima je BR zanimljiv ima dosta izbora
Dakle igram BR gdje i koji JA hoću, a ne koji će mi nikogović xy reć da se treba igrat. Igrat ću ovaj u BFu i jednostavno se nadat da će bit čemu, ako ne bude ko ga jebe. PUBG mi se više eto ne igra, grafika/kretanje/pucanje - zastarjelo! Ako Apex ekipa radi na tome i samo na tome, ostaje valjda 80% ostalog studija za cijeli BF single/MP pa ne vidim problema. A kao što i onaj poluretard Enders kaže i samo se s tim slažem - "tko se nada failu BF BR-a tom ni nije stalo do BF-a".
Kakav mrtvi BR u BF settingu?? Nitko se ne nada failu, samo kažem da je b olje da ne troše resurse na to, jer ne smiju zajebat core experience, ono što će vratit bazu igrača.
Šta ne naprave onda samo BR, oh wait pa skoro i jesu sa BF2042 pa su onda skužili e neće to nitko igrat, e pa sad je gotovo napuni mape sa 128 igrača u konkvestu bit će ok.
Na kraju najgore mape ikad, nimalo balanisran unfun mode.
Pokazalo se koliko je bitan BR mode za bf serijal još u bfV, tak da.
tko se nada BR u bf taj ni nema veze općenito sa bf serijalom, a vjerojatno je i loš igrač, pa mu paše no skill royale setting kamperaj fest i opet svakom njegovo
zar EA nije naručuo apex 2? Možda je apex 2 zaprvao bf br 6?