Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 250
|
čitano: 43.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 2025

Uf:

Leaks Reveal NEW Battlefield 6 Maps, Faction Cosmetics, Attachments, & Server Browser??

Enders

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2025 14:14 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 1
4 godine
Battlefield 2025

Timater pa ovo ce biti brutalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Još malo za zainteresirane

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 2025

Samo nek rade royale skroz odvojeno nevezano za ovo sve i ne troše resurse već nek bude odvojen studio i nek radi po svoje i nek izađe god dana nakon igre i nek ne rade hazard zone.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2025

BR u BFu ce bit mrtav kao i uvijek, na to uopce ne trebaju obracat paznju.. ako tko hoce igrat br onda se zna da je pubg br1 za to

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 2025
hahhaajaads kaže...

BR u BFu ce bit mrtav kao i uvijek, na to uopce ne trebaju obracat paznju.. ako tko hoce igrat br onda se zna da je pubg br1 za to

Dobro složen, prvotno s dobrim anticheatom može sigurno pružit dobru zabavu, koga već pali br setting.

Svaka čast pubg, ali warzone dominira tržištem, a smeće puno čitera i cronus usera, tako da po meni nek ne troše resurse jer tu dio kolača teško mogu uzeti.

sav fokus mora biti isključivo gameplay balans, serveri i tick rate.

11 godina
Battlefield 2025

Dakle igram BR gdje i koji JA hoću, a ne koji će mi nikogović xy reć da se treba igrat. Igrat ću ovaj u BFu i jednostavno se nadat da će bit čemu, ako ne bude ko ga jebe. PUBG mi se više eto ne igra, grafika/kretanje/pucanje - zastarjelo! Ako Apex ekipa radi na tome i samo na tome, ostaje valjda 80% ostalog studija za cijeli BF single/MP pa ne vidim problema. A kao što i onaj poluretard Enders kaže i samo se s tim slažem - "tko se nada failu BF BR-a tom ni nije stalo do BF-a".

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 2025

[Gerijatrija] lives again?! 

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 2025

postoji li veća glupost na ovom svijetu od BR? - ne postoji.

nadam se da ga neće biti u novom BF-u kao ni SP-a.

za klince kojima je BR zanimljiv ima dosta izbora 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:59 (digitall).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 2025
Super64 kaže...

Dakle igram BR gdje i koji JA hoću, a ne koji će mi nikogović xy reć da se treba igrat. Igrat ću ovaj u BFu i jednostavno se nadat da će bit čemu, ako ne bude ko ga jebe. PUBG mi se više eto ne igra, grafika/kretanje/pucanje - zastarjelo! Ako Apex ekipa radi na tome i samo na tome, ostaje valjda 80% ostalog studija za cijeli BF single/MP pa ne vidim problema. A kao što i onaj poluretard Enders kaže i samo se s tim slažem - "tko se nada failu BF BR-a tom ni nije stalo do BF-a".

Kakav mrtvi BR u BF settingu?? Nitko se ne nada failu, samo kažem da je b olje da ne troše resurse na to, jer ne smiju zajebat core experience, ono što će vratit bazu igrača.

Šta ne naprave onda samo BR, oh wait pa skoro i jesu sa BF2042  pa su onda skužili e neće to nitko igrat, e pa sad je gotovo napuni mape sa 128 igrača u konkvestu bit će ok.

Na kraju najgore mape ikad, nimalo balanisran unfun mode.

Pokazalo se koliko je bitan BR mode za bf serijal još u bfV, tak da.

tko se nada BR u bf taj ni nema veze općenito sa bf serijalom, a vjerojatno je i loš igrač, pa mu paše no skill royale setting kamperaj fest i opet svakom njegovo 

zar EA nije naručuo apex 2? Možda je apex 2 zaprvao bf br 6?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:29 (fila2208).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice