Nestec i Impossible Cloud - Nova generacija enterprise cloud storage sustava

Nestec IT Solutions, jedan od vodećih IT distributera u Jadranskoj regiji, specijaliziran za rješenja namijenjena pružateljima IT usluga (MSP-ova), i tvrtka Impossible Cloud najavljuju strateško partnerstvo

Mreža petak, 2. kolovoza 2024. u 18:17

Nestec IT Solutions, jedan od vodećih IT distributera u Jadranskoj regiji, specijaliziran za rješenja namijenjena pružateljima IT usluga (MSP-ova), i Impossible Cloud, pionir u decentraliziranom cloud storageu, s uzbuđenjem najavljuju svoje strateško partnerstvo. Ova suradnja predstavlja značajan iskorak za sve pružatelje IT usluga koji žele primjenom najnovijih cloud tehnologija osigurati bolje performanse i najviše sigurnosne standarde.

Partnerstvo koje postavlja nove standarde za pružatelje IT usluga

Tvrtka Impossible Cloud je europski proizvođač koji inovacijama i primjenom novih tehnologija revolucionizira cloud tržište. "Kombinacijom Web3 tehnologije i decentralizirane arhitekture, Impossible Cloud pruža visoke performanse, neograničenu skalabilnost i najvišu razinu sigurnosti pohranjenih podataka. Kada na to dodamo potpuno transparentno i fleksibilno licenciranje, bez skrivenih troškova, Impossible Cloud predstavlja idealno rješenje za sve pružatelje IT usluga," kaže Siniša Vojtek, izvršni direktor tvrtke Nestec IT Solutions (Nestec d.o.o.).

Dr. Kai Wawrzinek, izvršni direktor tvrtke Impossible Cloud, naglašava važnost partnerstva: "Naše partnerstvo s tvrtkom Nestec IT Solutions predstavlja značajan korak naprijed, povećavajući našu sposobnost isporuke najnovijih cloud tehnologija. Snažna prisutnost Nesteca u Jadranskoj regiji, u kombinaciji s njihovom stručnosti u kibernetičkoj sigurnosti, nadzoru infrastrukture i IT dokumentaciji, omogućuje nam pružanje sigurnih, moćnih i prilagođenih rješenja koja potiču poslovni uspjeh i osiguravaju kontinuitet poslovanja za naše klijente u raznim industrijama."

Tehnička inovacija i jednostavna integracija: S3 kompatibilnost, geofencing i object lock

Strateško partnerstvo između tvrtki Nestec IT Solutions i Impossible Cloud nudi napredna tehnička rješenja s besprijekornom integracijom, omogućujući partnerima da brzo i učinkovito postanu cloud-ready. Ključne značajke Impossible Clouda uključuju S3 kompatibilnost, geofencing i object lock, pružajući ključne sigurnosne i kontrolne mehanizme za upravljanje podacima. Ove značajke su presudne za tvrtke koje podliježu strogim regulativama zaštite podataka, osiguravajući pouzdano rukovanje podacima.

Transparentan i fleksibilan model naplate – fokus na pružatelje IT usluga

Jedna od glavnih prednosti Impossible Cloud platforme je kontrola i potpuna transparentnost troškova kroz Impossible Cloud Management Console. U suradnji s tvrtkom Nestec, kreirali smo model pretplate u potpunosti prilagođen pružateljima IT usluga u Jadranskoj regiji. "Našim partnerima je kontrola potrošnje, transparentnost naplate i fleksibilnost odabira modela pretplate od ključne važnosti. Sve ovo pronašli smo u Impossible Cloud platformi," objašnjava Siniša Vojtek.

Ključne prednosti Impossible Cloud Storage platforme

  • Transparentno licenciranje: Bez skrivenih troškova (ingress, egress, API pozivi, obrisani podaci). Naplaćuje se samo korišteni prostor, a klijenti mogu birati između mjesečne i godišnje pretplate i definirati količinu prostora koja zadovoljava njihove potrebe. To im olakšava upravljanje budućim troškovima, što je posebno korisno za male i srednje tvrtke (SMB).
  • Automatizirana izvješća: Sustav pruža detaljna i automatizirana izvješća o potrošnji, što omogućuje precizno praćenje i učinkovito upravljanje cloud resursima.
  • Brza implementacija: Zahvaljujući jednostavnoj i intuitivnoj konzoli za upravljanje, novi korisnici mogu biti uvedeni u cloud okruženje brže i učinkovitije, bez potrebe za kompleksnim obukama. Upravo ova jednostavnost i transparentnost, usmjerena ka lakšem i boljem razumijevanju cloud tehnologija, glavne su misije Nesteca i Impossible Clouda.
  • Integracija s vodećim proizvođačima: Impossible cloud nudi jednostavnu integraciju s vodećim proizvođačima rješenja za sigurnosnu pohranu podataka kao što su Veeam, Acronis, Nakivo, Veritas, Comet i Hycu.

Za sve zainteresirane organizirali smo besplatan webinar 06.08.2024., gdje ćemo demonstrirati funkcionalnosti Impossible Cloud Management Console i pružiti nešto više detalja o ovom inovativnom rješenju.

Link za registraciju: https://meeting.nestec.at/meeting/register?sessionId=1080686641


Impossible Cloud - o tvrtki

Impossible Cloud je europski proizvođač enterprise cloud storage rješenja baziranog na Web3 tehnologiji i decentraliziranoj infrastrukturi koja pruža vrhunske performance, skalabilnost, maksimalnu sigurnost i isplativost. Za više informacija posjetite: https://www.nestec.hr/impossible_cloud.aspx.