Jel ima neka aplikacija kojom mogu dati white-list antena na koje se mobitel smije vezati?
Llama je primjer App koja mi izlistava postojeće oko mene, ali nemam kontrolu odabira koja je "dobra", a koja "zločesta".
Jel ima neka aplikacija kojom mogu dati white-list antena na koje se mobitel smije vezati?
Llama je primjer App koja mi izlistava postojeće oko mene, ali nemam kontrolu odabira koja je "dobra", a koja "zločesta".
Teško, to baseband (modem) određuje a sa obzirom koliko su oni jako zaključani, tajni, patentirani i "interesantni" svima (od proizvođača i dizajnera do FBI, NSA i ostalih troslovnih agencija), iskreno sumnjam da cemo ikad vidjeti tu opciju osim na nekim žestokim kinezima gdje je pitanje da li je i tom "switcheru" za vjerovati...
Nakon onog secure dijela SIM kartice, baseband je drugi autoritet na mobitelu, OS je tek treći ili četvrti po redu...
Nauči nas onda...
-onak, to je usa, kakve veze s nama?
-s druge strane, još jedan nepratljiv, siguran, za krimose, teroriste, pedofile.. nešto s narkobossovim certifikatom kojeg su ipak pratili? tj dovoljno je pratiti kupce novih uređaja koje će ciljana grupa pokupovati kao što i dalje kruže legende o npr staroj nokiji iz istih razloga.. :)
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)