Audijev novi Q3 ima urnebesno riješen raspored fun

poruka: 10
|
čitano: 11.061
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Audijev novi Q3 ima urnebesno riješen raspored fun".
15 godina

pa to je novi standard u cijelom VAG koncernu:

s desne strane je ručica automatskog DSG mjenjača, lijevo je sve-u-jednom ručica za svjetla, žmigavce, brisače...

idiotizam spram Hyundai/Kia rješenja s dodatnom ručicom, posve drugog oblika desno za DCT mjenjač...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
Re: Audijev novi Q3 ima urnebesno riješen raspored
Stric_Jura kaže...

pa to je novi standard u cijelom VAG koncernu:

s desne strane je ručica automatskog DSG mjenjača, lijevo je sve-u-jednom ručica za svjetla, žmigavce, brisače...

idiotizam spram Hyundai/Kia rješenja s dodatnom ručicom, posve drugog oblika desno za DCT mjenjač...

Slažem se, imam to i ne sviđa mi se da su mi žmigavci i brisači na jednom mjestu. I to brisači očajno loše izvedeni, i onda posebna ručica za duga svjetla i tempomat. Koma. Ali naučiš se kad moraš.

Nadglednik dina
7 godina

Promjena koja je napravljena samo da bi se nešto promijenilo. Nebitno je li novo rješenje bolje od prethodnog, bitno je da je novo. 

I što je najjače često su te promjene kod stvari na koje ljudi nemaju zamjerke. 

4 0 hvala 0
17 godina
Na Mercedesima je sve na lijevoj rucici. I ok radi. Ali ovo na sto lici 🤮
He who is brave is free.

2 0 hvala 0
12 godina

audi postaje sve gori, nekidan sam gledao nekog pospanca kako testira novi audi a5 i naziva ga smećem

nije daleko od istine, onaj tkanina poput traperica posvuda umjesto kože (kao da je jeftini citroen), koja će se usrat začas i pitanje kako je oprat, jeftina plastika posvuda u autu od 50+ keka eura sa s opremom, glupavi ekrani od vrata do vrata i to loše dizajnirani, nekakva jedna ploča za šest gumbića (u vratima i na volanu) koja se cijela mrda kliknuo najdonju ili najgornju funkciju, koja nit su gumbići niti slajderi... meh, totalno su se pogubili

točno je bliže istini da je smeće, nego da pretjeruje

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Ovo nije loše za vjernike.
Ima molitva više: "Molim Te samo da mi ne "rikne" lijeva ručica."

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
Uskoro: promijenili smo zadnje s prednjim kotacima.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Ekologija i koristenje eco materijala je rezultat sve losiijih i nekvalitetnijih interijera..naravno i napredak(nazadak) tehnologije je doprinio koristenju touch ekrana posvuda!
AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Bitno da su oni omogućili još jedno mjesto za čašu, fučkaš ergonomiju i logičan raspored komandi

2 0 hvala 0
7 godina
Ovo mi nesto mnogo lici na mercedes samo malo nezgrapnije.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice