Kina uspješno testirala prvi mozgovni implantat na

poruka: 10
|
čitano: 2.548
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kina uspješno testirala prvi mozgovni implantat na".
11 godina

Mozgovni?

Nadglednik dina
Moj PC  
3 1 hvala 1
4 godine
suspendiran
Re: Kina uspješno testirala prvi mozgovni implanta
Entry Point kaže...

Mozgovni?

joj jbte od cijelog teksta ti si se ulovio jedne yebene rijeci
Inace imam i ja jednog doma

Huawei punjac za sat U svakom slucaju preimpresivno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2025 13:10 (Boris grozni).
15 godina
Entry Point kaže...

Mozgovni?

pa pogle početak

Ju je je? Je ju je!
16 godina

Izgleda download smo donekle savladali. E sad meni zanmljivije kako stvari stoje sa upload? Samo da nema onih prikljucaka kao u matrixu ali mozda bi i na to bio spreman za onakve koristi 

0 0 hvala 0
5 tjedana
protjeran

Tko ovo sebi ugradi, taj, u doslovnom smislu - više nije svoj. Postaje autić na daljinski. Ako se isključite s interneta - tijela će vam prestat funkcionirat  - Yuval Noah Harari 

Zar neki još nisu naučili, na dosad nebrojenim primjerima?; obećavaju vam brda i doline, ponekad vam čak i ostvare svakojake blagodati, ali na kraju takve duge čeka vas prokletstvo. Tako zlo djeluje, vrlo diskretno; postavlja vam podle, sofisticirane zamke. Nažalost, ulov uvijek bude velik. Međutim, uvijek se nađe rijetka i vrijedna jedinka, dovoljno mudra da izbjegne čak i takvim zamkama. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2025 8:59 (Impuls).

0 0 hvala 0
9 godina
Da si paraplegičar, drugacije bi razmišljao.
4 godine
suspendiran
Impuls kaže...

Tko ovo sebi ugradi, taj, u doslovnom smislu - više nije svoj. Postaje autić na daljinski. Ako se isključite s interneta - tijela će vam prestat funkcionirat  - Yuval Noah Harari 

Zar neki još nisu naučili, na dosad nebrojenim primjerima?; obećavaju vam brda i doline, ponekad vam čak i ostvare svakojake blagodati, ali na kraju takve duge čeka vas prokletstvo. Tako zlo djeluje, vrlo diskretno; postavlja vam podle, sofisticirane zamke. Nažalost, ulov uvijek bude velik. Međutim, uvijek se nađe rijetka i vrijedna jedinka, dovoljno mudra da izbjegne čak i takvim zamkama. 

Od nekud i nekada moramo krenuti u tom smjeru, nedavno sam gledao nekom tipu s nekom bolesti kaj se jako trese nekaj su mu ugradili na mozak i covjek se totalno smirio uzeo je najnormalnije čašu s stola, dali je to trajno, ili nije neznam no ocigledno neki dio djeluje i taj dio ce se dalje istrazivati i unaprijedivati s nebrojeno primjera dok nebude totalno funkcionalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2025 10:44 (Boris grozni).
6 godina

Svaka čast Kinezima. Nadam se da ovo otvara put i liječenju bolesti tipa depresije, Alzheimera, Parkinsonove i sl. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 mjeseci
Meščini da invalid na fotografiji koristi ubuntu 👍

0 0 hvala 0
5 tjedana
protjeran
mrxzg kaže...
Da si paraplegičar, drugacije bi razmišljao.

Očajnička situacija - to je razumljivo, ali nebi ni tada. To dolazi s iznimno visokom cijenom - hakiraju te, i tijelo i um. Naprosto izgubiš sav svoj suverenitet - više nisi svoj. Jesi li gleda onaj film - In Time

A šta misliš, kako bi drugačije ljude uvjerili u to da im je to potrebno - maksimalno invazivna tehnologija? Uvijek početak bude neki oblik altruizma, uvijek igraju na osjećaje. Dobro je da je čovjek vrlo osjećajan, ali tada bi treba bit i vrlo mudar, da bi bio kompletan. 

Daj nekom hakeru da ti posloži Linux-sustav, kao šta ga je posložio sebi. Izgledat će i ponašat se besprijekorno, ali šta se događa ispod haube? Koliko mu vjeruješ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice