WhatsApp počinje prikazivati oglase i uvodi pretpl

poruka: 24
|
čitano: 4.390
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WhatsApp počinje prikazivati oglase i uvodi pretpl".
16 godina

Vec sam se pitao kad ce mi trebati adblock za wa.

Moj PC  
10 1 hvala 0
9 godina

Super.

Toliko je dostupnih alternativa da ce preko noci odjednom iskrsnuti nova aplikacija kao standard. 

4 2 hvala 0
6 godina

Vrlo rado bi koristio neku drugu aplikaciju umjesto Vibera i WhatsApp-a no sto mi to vrijedi kada osobe s kojima komuniciram to ne zele. Moram biti u nekim grupama radi xy razloga. 

Oni guraju reklame a onaj fakin ai iskace na sve strane. Trebalo bi napraviti blocker i za ai.

18 0 hvala 0
16 godina

sve dok nema nekog popup je ok, ja taj status ili updates kako oni to zove ni ne koristim

jer mi wa služi samo za komunikaciju, al kako su krenuli moglo bi suptilno upast i u poruke

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Re: WhatsApp počinje prikazivati oglase i uvodi pr
Mašala.

1 0 hvala 0
9 godina
Gebirgs kaže...

Super.

Toliko je dostupnih alternativa da ce preko noci odjednom iskrsnuti nova aplikacija kao standard. 

to se nece dogoditi

ljudi su inertni i naviknuti na whatsapp. Vas nekoliko revolucionara može započeti sa korištenjem nove app i to razglasiti na sva zvona, međutim necete imati skim komunicirati jer ce vecina i dalje ostati na whatsappu.

pa sjeti ne tako davnog "egzodusa" sa whatsappa prema Signalu, što je sa tim danas 

14 godina
Gebirgs kaže...

Super.

zar nemamo dovoljno chat aplikacija? 

kako ljude prebaciti na drugu platformu. meni je godinama trebalo da se kotarisem vibera i nagovorim ostale da predju na wa. 

mada ja opet koristim obicni sms. eventualno kad sta od multimedije treba poslati onda to ide preko wa. svakako nemam vise ni vremena ni volje da se nesto druze dopisujem. ovako posaljem sms i miran budem. 

vecina nas je danas u pretplati, hrpa minuta i besplatnih poruka dodju uz paket. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
4 godine
suspendiran

WhatsApp je postao standard u komunikaciji sto za privatne tako i poslovne korisnike dakle nezamjenjiv trenutno niti ima alternative, ok reklame na statusu nece previse nekoga razljutiti osim kaj ih ljudi nebudu gledali, tako i preplata za odredene kanale, mozes a i nemoras

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2025 13:32 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

WhatsApp je postao standard u komunikaciji sto za privatne tako i poslovne korisnike dakle nezamjenjiv trenutno niti ima alternative, ok reklame na statusu nece previse nekoga razljutiti osim kaj ih ljudi nebudu gledali, tako i preplata za odredene kanale, mozes a i nemoras

Pa sad, Wapp kao standard u poslovnoj komunikaciji u ozbiljnim firmama se strogo izbjegava, glede "sigurnosnih" fićera.

9 godina
Punti kaže...
Boris grozni kaže...

Pa sad, Wapp kao standard u poslovnoj komunikaciji u ozbiljnim firmama se strogo izbjegava, glede "sigurnosnih" fićera.

Meni je to dost neozibljno kad vidim kod malih obrtnika tipa slanje ponude preko WA, a kamoli kod vecih firmi

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
4 godine
suspendiran
Santana kaže...
Punti kaže...
Boris grozni kaže...

Meni je to dost neozibljno kad vidim kod malih obrtnika tipa slanje ponude preko WA, a kamoli kod vecih firmi

Ocigledno njima nije, i zasto bi trebalo? praksa je pokazala da sve odlicno funkcionira!

12 godina
Ja najmanje komuniciram na whatsappu, vecinu sam uspio prebaciti na signal. Otkad Messages imaju RCS, i tu znam slati da ne moram na whatsapp.

1 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

ovisno kakve su poruke, za nekoliko puta tjedno poslat na grupu djelatnicima nekakvu obavijest koja je ionako nebitna ikome izvan firme, sasvim ozbiljno služi wa 

7 godina
Gebirgs kaže...

Super.

pa viber je pun reklama pa ga svaki penzioner u hr koristi

15 godina

Teško će ići migracija sa WA na drugu aplikaciju. Objektivno većina je i dalje informatički nepismena, otvoriti WA i poslati poruku,sliku, je 0.1% razine info pismenosti. Kad tome pridodate naviku, komoditet  i činjenicu da postoje ljudi koji žele gledati u reklame (spika: daj vrati mi reklame ne vidim više nijednu lol), nema teorije da će se napustiti WA zbog ubačenih reklama, prije će se dogoditi hype sa novom aplikacijom na koju će se svi zalijepiti jer je krenuo globalni trend. Netko je spomenuo RCS, što mislite koliki postotak korisnika mobitela je to u stanju samo započeti bez da ih netko nauči? Možda podcjenjujem izobrazbu prosječnog korisnika,tko zna.

3 0 hvala 0
9 godina
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...

ovisno kakve su poruke, za nekoliko puta tjedno poslat na grupu djelatnicima nekakvu obavijest koja je ionako nebitna ikome izvan firme, sasvim ozbiljno služi wa 

Ne pricam o tome. Meni kao klientu posalju ponudu preko WA umjesto preko mail-a.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina

Meni je zanimljiva ta marketing industrija. Kad pogledas cijenu po kliku ili po pogledu, nista mi to ne drzi vodu. Prodajes recimo motokultivatore: i taj oglas se vrti na youtube i na whatsapp. I koliko ces podic svijest o tim svojim motokultivatorima ulazuci recimo tisuce eura da dopres do mladih poljoprivrednika? Ili cak i da prodas iste te motokultivatore? I kolika ti je marza da bi se taj marketing isplatio? Sve vise osjecam da su mi te stvari toliko nerazumljive da shvacam da sam u "onoj drugoj generaciji"

Obalo suncana, ti moj si cijeli svijet

1 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...

Ne pricam o tome. Meni kao klientu posalju ponudu preko WA umjesto preko mail-a.

To bi mogao biti znak da im ne budes klijent... ako imas izbora 

12 godina
Santana kaže...
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...

sorry, krivo sam skužio

da, slanje ponuda klijentu preko wa jest neozbiljno, to mi ne bi palo na pamet napraviti

16 godina
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...

sorry, krivo sam skužio

da, slanje ponuda klijentu preko wa jest neozbiljno, to mi ne bi palo na pamet napraviti

Bilo kakva sluzbena/poslovna komunikacija preko wa ( ili nekog drugog chata ) nebi ikome smjela pasti na pamet.

7 godina
Ča se čudite...još su Američki Indijanci kad su slali dimne signale...imali dio za reklame..recimo dimnim signalima bi reklamirali novi model luka i strijela
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
john142 kaže...

Vrlo rado bi koristio neku drugu aplikaciju umjesto Vibera i WhatsApp-a no sto mi to vrijedi kada osobe s kojima komuniciram to ne zele.

Sa ovim se također i ja susrećem što je poprilično ironično zato jer sam ja bio onaj "informatičar" u obitelji koji je sve njih inicijalno unazad 10-15 godina i nagovorio da idu na whatsapp.
Tragično je što su i tada bili skeptični oko svega toga ("besplatne poruke preko interneta - nemoguće) a sada opet ne žele prihvatiti promjenu na bolje...

Ljudska inertnost je stvarno zanimljiva.

11 godina
Ma bit ce rjesenja i za to.
REwhatsuped.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čudi me iskreno da su toliko dugo i izdržali bez oglasa...bilo je lijepo dok je trajalo...

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice