Meta uskoro ostaje bez zaposlenika? Sada će AI pre

poruka: 5
|
čitano: 3.450
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Meta uskoro ostaje bez zaposlenika? Sada će AI pre".
17 godina

nadam se, da če jednog dana neki njihov robot nabiti Cukenberga u guzicu. Tip i njegova firma odavno su mi odvratni, ali ovo znači rat protiv ljudi. 

Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.

2 1 hvala 0
17 godina
Re: Meta uskoro ostaje bez zaposlenika? Sada će AI
Za istu kolicinu dobara, sto vise posla odradi AI, ljudima ce ostati manje i morat ce manje raditi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 mjeseci
@SupremeCommander da ali u nekoj utopiji bi smo živjeli sretno i radosno dok nam roboti i UI obavljaju sve poslove, ali na ovoj planeti će UI obavljati poslove za povlaštenu manjinu a golje će biti golje i u budućnosti.
Nadam se da nisam u pravu 🤞
16 godina

Znači naslov je totalno krivi...

Ako pročitate članak, radi se o tome da Meta želi napraviti AI oglašavanje za firme. Znači da firma ne treba imati djelatnike u marketingu koji će osmisliti reklame, tekstove, vizuale i onda plasirati kampanju na Metu, već Meta to sve sama odradi tako što joj vi pošaljete osnovne podatke o svom proizvodu i budžet sa kojim raspolažete. 

Dakle nikakva priča o tome da zaposlenici Mete ostaju bez posla.

Vezano na samu temu, teško za znati kako će ovo sve funkcionirati u praksi, ali definitivno mi se više sviđa opcija da odem u meta ads i dam "prompt" za svoj proizvod i podatke koje imam, i da oni slože kampanju nego da se sam mučim u njihovom sučelju koje je sve samo ne jednostavno i intuitivno  Pogotovo jer ono gdje bi njihov AI treba rasturati je u testiranju jer može sam napraviti x različitih reklama i paralelno testirati svaku koja ima bolje rezultate i tako puno brže doći do 'optimalne reklame' koja vlasniku generira najviše prihoda po uloženom euru.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
dalibor kaže...

nadam se, da če jednog dana neki njihov robot nabiti Cukenberga u guzicu. Tip i njegova firma odavno su mi odvratni, ali ovo znači rat protiv ljudi. 

fušare sa moderacijom sadržaja, dopuštaju ono što ne bi smijeli i obrnuto. nije za žaliti ih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2025 15:19 (gpd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice