Zašto se iPhone ne može sklapati u SAD-u: Trumpov

poruka: 6
|
čitano: 12.198
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto se iPhone ne može sklapati u SAD-u: Trumpov ".
13 godina

Ne samo da je realno, nego jest neizbjezno...

To tupavo guranje SKUPE radne snage i slicnih nonsensea je cista politicka igra. Ljudi se daju obrazovati a ekonomija se da, vrlo jednostavbno, regulirati.

Mi Yugoslaveni to dobro znamo ;) a morati ce i USA ekipica jednom to nauciti ili NESTATI :)

2 1 hvala 0
17 godina

Sve se može kad se hoće!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
Re: Zašto se iPhone ne može sklapati u SAD-u: Trum
Kad bi se proizvodio u USA onda bi morali da izdvoje jednu ili vise svojih plata kao kod nas na balkanu, a evo ljudi opet kupuju.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Zašto se iPhone ne može sklapati u SAD-u: Trum
Zvuči kao da se amerima više ne sviđaju blagodati globalizacije? Trump zvuči kao dijete koje se ne želi više igrati kad ga netko pobjedi u njegovoj igrici.

Prvo socijalistički spašavaju propale banke koje su uzrokovale svjetsku krizu, a sad uvode socijalističke metode zaštite domaće proizvodnje nakon što su nas cijelo stoljeće podučavali o blagodatima kapitalizma i neoliberalizma. Zanimljivo...

4 0 hvala 0
17 godina

Kad dolar padne na trećinu vrijednosti onda više neće biti skupo proizvoditi u Amurici.

I`m silicon-based life-form
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Rekel sam ja več par puta..nešto je u pozadini tih njegovih zahtjeva,neki drugi cilj.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice