Taman si na vrhuncu a kad ono reklama
Reklame usred YouTube videa ubuduće će biti "pamet
- poruka: 16
- |
- čitano: 4.332
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gluplje ionako - ne mogu biti , sad će očito biti još više od toga .. :( .. :( ..
Upravo mi dijete veli tata na youtubeu je bilo 6 reklama za redomđizs
plus obavezno reklama mora biti barem duplo glasnija od videa
Koristim Firefox + uBlock origin vec godinama. Ja reklame i dalje ne vidim niti me Youtube prca. Zašto si jednostavno ne istalirate blocker i gotovo? Jebe mi se za novi manifest (koji ce onemogucavat adblockere) i Chrome koji je ionako smeće...
Ne znam o kakvim reklamama se radi. Nije valjda da još netko koristi Chrome, Edge, Firefox dok su dostupni Brave, Opera, itd.
Eto, to se događa kad imaš monopol.
Na žalost nema alternative youtubeu.
Ne znam o kakvim reklamama se radi. Nije valjda da još netko koristi Chrome, Edge, Firefox dok su dostupni Brave, Opera, itd.
Ne znam ni ja. Koristim Chrome i još uvijek mi ne iskaču nikakve reklame. Uz ublock origin addon, dakako.
Doslovno niti jedna jedina reklama na desktop inačici Chrome preglednika.
Do kada će tako biti, ne bih znao. Al' dokle ide...ide.
Placam si premium i nemam problema sa reklamama :)
btw. reklame sam gledao cijelo djetinstvo i ne vidim problem u njima, problem je sto cu ja radje platiti i izbjeci ih nego da ih gledam, tako da, HVALA Youtube & Google ;)
Ne možeš ih izbjeći kad gledaš Yubito na TV-u.. Tako moje dijete u zadnje vrijeme mora usred crtića pogledati koju turbofolk pjesmu.
Fala, budem pogledao ima li pomoći.
brave i ublock origin podbacuju kada se radi o video streamu sa prijevodom, pop up iskače
https://gledalica.online/movies/spies-in-disguise/
brave i ublock origin podbacuju kada se radi o video streamu sa prijevodom, pop up iskače
https://gledalica.online/movies/spies-in-disguise/
Imam brave , ne iskace nikakav popup. Na tom specificnom playeru trebas kliknut jednom na onaj play znak i video bi se trebao ucitat za 3-4 sekunde.