Trump možda uvodi carine na strane filmove, ali Ja

poruka: 2
|
čitano: 1.786
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trump možda uvodi carine na strane filmove, ali Ja".
17 godina
Trump možda uvodi carine na strane filmove, ali Ja

Gdje smo došli ako narančasti babun misli (i može!) raspisivati carine ovisno o tome koji mu se film sviđa? Koliko može privatizirati djelovanje državnog aparata a da ga ne smijene? Oće' pozvat nosač aviona da mu prirede air-show iznad golf terena? Na kino ulaznice se plaća porez, veća gledanost = više love državi. Sad bi još i pogasio sve kinematografije po svijetu, da se snima samo u SAD-u.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Re: Trump možda uvodi carine na strane filmove, al
UniqueBug kaže...

Gdje smo došli ako narančasti babun misli (i može!) raspisivati carine ovisno o tome koji mu se film sviđa? Koliko može privatizirati djelovanje državnog aparata a da ga ne smijene? Oće' pozvat nosač aviona da mu prirede air-show iznad golf terena? Na kino ulaznice se plaća porez, veća gledanost = više love državi. Sad bi još i pogasio sve kinematografije po svijetu, da se snima samo u SAD-u.

Nešto pred izbore, Vrhovni sud (mahom popunjen Trumpovim pristalicama) je izglasao da predsednik ima potpuni imunitet kada je u pitanju delovanje u oblastima koje su isključivo njegova nadležnost, što obuhvata i dužnost vrhovnog komandanta oružanih snaga (te delimični, prilično snažan imunitet u drugim situacijama). U prevodu, može narediti ratnom vazduhoplovstvu da napravi airshow iznad golf terena i niko mu ne bi mogao ništa zbog toga. Jedan od sudija koji se nisu slagali sa odlukom je u izdvojenom mišljenju napisao da odluka, tako kako je napisana, daje predsedniku mogućnost da pošalje specijalce da kidnapuju njegove političke protivnike, i da ni za to ne odgovara, no odluka je donesena i važeća je.

Iskopao sam video na temu:

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice