Znanstvenici CERN-a otkrili dokaze kvantnog spreza

poruka: 8
|
čitano: 1.002
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Znanstvenici CERN-a otkrili dokaze kvantnog spreza".
12 godina

German humor 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina

ofca bleji...zalogaj gubi

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Suma svih spinova elektrona janjca na ražnju determinira kutnu brzinu i smjer u kojem će se ražanj okretati.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Znanstvenici CERN-a otkrili dokaze kvantnog sp
ante_etna kaže...

Suma svih spinova elektrona janjca na ražnju determinira kutnu brzinu i smjer u kojem će se ražanj okretati.

Znas da se u Australiji okrece u drugom smijeru? 

4 godine
Neugodno mi je za priznati, ali ja sam tek na Dolly Shepard shvatio da me netko zaje...a !!! 😂

2 0 hvala 0
13 godina
NEW_MAN kaže...
ante_etna kaže...

Znas da se u Australiji okrece u drugom smijeru? 

Ima po selima na ekvatoru na samoj nultoj paraleli gdje proljevaju vodu i vrte janjce malo s jedne strane, malo s druge strane i demonstriraju kako se vrte na suprotnu stranu i to naplaćuju turistima. Doduše, naplaćuju to i kod nas po Jadranu ali demonstriraju samo u jednom smjeru.

17 godina

Što li će tek otkriti budu li proučavali tovare, prave ili metaforičke.

0 0 hvala 0
14 mjeseci

Ovdje se radi o ljubomori CERN-a koji od nobelovaca nemaju nista posljednjih desetljeca , a i entanglement im se ne uklapa u njihov standardni model cestica.

Na jedvite jade pronasli kao Higgsov bozon.

Trose novac u CERN-u kao i EU komisija, a sada bi jos veci sudarac kako bi omastili brkove.

Radovi tih velikih fizicara iz Cerna su i do 500 koautora u silnim kolaboracijama i TIME SU SRUSILI SVE MOGUCE ZNANSTVENE KRITERIJE.

Najbolje se sve vidi i po tome sto Europa zaostaje u kvantnim racunalima pa cak i u razvoju AI -a.

A s ATP (adenozin tri fosfat) prica je ozbiljna s entanglementom kod ptica kad lete u jatu.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice