Verne objavio video s testiranja robotaksija u vož

poruka: 9
|
čitano: 1.828
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Verne objavio video s testiranja robotaksija u vož".
12 godina

Kakav je ovo video... pa šou...

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Re: Verne objavio video s testiranja robotaksija u

lol...baš i ja gledam.

"this is not an autonomous vehicle yet" say what? kad je ono rok :D

16 godina

Zato ga i nisu stavili na youtube inace bi tonu dislajkova pokupio.

Smijurija.

3 0 hvala 0
12 godina

Koliko je meni poznato oni razvijaju vozilo specijalno za korištenje kao autonomno vozilo, a ne tehnologiju autonomne voznje.

Sva samovozna vozila danas su na osnovi klasičnih automobila.

0 0 hvala 0
16 godina

-koji SFovski transkript na piđininglišu.. napetost u zraku može se rezati nožem, do riječi ženskog glasa 'ok pauza..' onako, sekunde lete a traju.. imamo VOZILO!!! ili wtf?

-prije godinu je bila prezentacija.. sad se radi prototip? kvaka-22? redosljed? .. ili kad će više popraviti onaj neispravan kotač, ako je ostalo bilo spremno pa i mobitel i daljinski.. ili je ipak nešto u tome fejk?

edit: tj ono što kod rimca stvara problem je timeline-kronologija, od najave 5-više godina unazad, kad je već 'imao' level 5 autonomnosti, pa do tog da je prošle jeseni flota robotaxija već trebala voziti zg-om, .. a sad se tek rade prototipovi i dobijemo klipić od nekoliko sekundi u kojima ... -ništa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2025 19:16 (ihush).

7 0 hvala 0
16 godina

krenuli su s autom koji nije imao volan, evo ga, sad vec ima i volan, ide bar 10kph... nesto love se jbg moral potrositi i na produkciju ovog videa...

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Kako je smotao na 0:25, svaka ćas, reko "izletit će" kad ono zavrtio 180 u milimetar, baš se vidi kako se kotači okreću točno u pravcu u kojem vozač okreće volan. Svaka ćas i ovim glasovima u kontrolnom tornju ili gdje su već, Cape Cerestinets, trebalo je to iskomunicirati s onako lošom vezom.

0 0 hvala 0
16 godina

ima i jeftinijih-bržih načina, render-rendera i ai genreirane slike-video.. već rutinski za rimčeve .. kako to nazvati, ja to zovem (ne)vozilo, jer naprosto ne-vozi, jer je kako su rekli nešto s kotačem-kočnicom .. i to traje skoro godinu danana bez šanse za popravak i demonstrativnu demonstraciju da nam pokaže da eto ipak vozi .. ili ne ..., i onaj drugi prijerak na pozornici (ne iza kulisa), dnevni boravak-kauč s entertajmentom za slikanje-sjedenje i goste kao plenky-tomek.. i to je to.

-rimac je već prije više godina imao autonomna vozila i planove-ugovore s rokovima isporuke.. to se zaboravilo? gdje su vozila? osim ne-vozila, osim ta dva.. ovo je neki treći? prototip s volanom i vozačem? prototip čega, običnog vozila s vozačem i volanom ili onog bez, s daljinskim i problematičnim kotačem koji upropasti event-narudžbu mobačem.. pri čemu se kao zaboravi da je to režirana-fejk scena i već sam poziv mobitelom, prevara, koja da je kotač radio, ispunila bi ono što svaka prevara inače ispuni.. privid-maglu.. što smo vidjeli, a što nismo? npr jesmo li vidjeli pitanja medija oko tog lažnog-režiranog mobitel poziva na koji je 'autonomni robot-taxi' trebao veselo doći na scenu i pred očima javnosti odvesti rimca u slavnu budućnost.. dok će možda jednog dana ruta biti remetinac u marici kad se netko počne pitati gdje su vozila, kotači, i tko tu što radi, maglu?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
6 godina

Koji je ono bio rok za robotaxi? Ah..da.

73 DE 9A3BGG
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice