Po opremljenosti i materijalima poslovni laptop De

poruka: 5
|
čitano: 1.106
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Po opremljenosti i materijalima poslovni laptop De".
10 godina

Ne opovrgavam da je kvaliteta ovog laptopa vrhunska, jednako je tako vrhunska i cijena i interesantno je što se svojedobno cijena vrhunskih laptopa kretala oko 2.000 USD, a sada već idemo u sferu prema 3.000 eura. Pri tome ne mislim na ekstremne modele koji su nakrcani raznim drangulijama, već na serije koje su namijenjene široj publici.

4 0 hvala 0
16 godina

-preskupo.. klasa 1-2.000 je podivljala posljednju godinu, eu i inflacija za početnike..

-nerealna cijena, odnosno u ovoj klasi nije stvar računala pa ni same kvalitete nego klasa 'za direktore' .. onak, mora biti skup jer ..

-za usporebu, npr mac4-pro.. ako bi on bio indexni marker, ovo je (pre)skupo, no kao rolex-domperignon.. mora biti inače ta kasa nema smisla, npr korist od postojanja dva thunderbolta.. za excel-grafove? za rad audio-vizulanog ili gaming treba jače, pravo, gpu.. a tad i thunderbolt ima smisla, ovako ne, samo image-cijena-klasa .. dok identično računalo može biti polovica pa i četvrtina te cijene, radit će jednako, može jednako, za većinu ciljanih korisnika no tad nije statusni simbol ako je samo računalo i jeftinije..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
6 godina

da sam ja direktor bi rađe uzeo ovo za duplo manje kunića i oled ekranom

Tanki 2-u-1 Lenovo Yoga 7 opremljen je Ryzen 7 Hawk Point procesorima i ima OLED ekran - Laptopi @ Bug.hr

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Po opremljenosti i materijalima poslovni lapto
HCMAA kaže...

da sam ja direktor bi rađe uzeo ovo za duplo manje kunića i oled ekranom

Tanki 2-u-1 Lenovo Yoga 7 opremljen je Ryzen 7 Hawk Point procesorima i ima OLED ekran - Laptopi @ Bug.hr

Ako dobro gledam na amazon.de je oko 350€ jeftiniji.

10 godina

Premium klasa, a koristi Intel CPU i APU, neka hvala. Intel je za nizu klasu ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2025 21:56 (pravi_covijek).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice