Jesu li to isti oni koji su u jednom danu digli pretplatu za 100% s obrazloženjem kako brinu za autore? Doviđenja.
Deezer prvi put nakon 18 godina poslovao bez gubit
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.393
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Partnerstva s drugim kompanijama pokazala su se kao posebno uspješna strategija, s godišnjim rastom prihoda od čak 24%, što je značajno pridonijelo ukupnom financijskom oporavku.
Moj slučaj, dobio sam Deezer u paketu sa mobilnom pretplatom. Solidna biblioteka, offline mod, FLAC... Korektna usluga.
@exec Ne znam, ali sad sam pogledao i uporedio cene sa Spotifyjem. Spotify je $12 mesečno za jednog i $17 za dva korisnika, Deezer je 6,50€ mesečno za jednog, 8,50€ za dva i 11€ za "porodični" paket od šest korisnika. U tom svetlu, deluje mi da Deezer ima sasvim fer ponudu.
Spotify već godinama obećava HI-FI, Tital pred zatvaranjem, a Deezer uredno isporučuje HI-FI i nisam još pronašao glazbu koju slušam, a da je nema na Deezeru.
Godinama ga koristim, odnosno od prvog dana dostupnosti u RH.
Bio sam na Deezeru i nakon dva poskupljenja u godini dana koja su ukupno iznosila 100% u odnosu na početnu cijenu, otkazao sam pretplatu.
Deezer obiteljski paket sada je 19,99 EUR/mj. Ako se plati godišnja pretplata u cijelosti to iznosi 219 EUR/god. (18,25 EUR/mj)
Puno preskupo. Tidal je 9,99 za isti broj članova obitelji kao i Apple Music.