Deezer prvi put nakon 18 godina poslovao bez gubit

poruka: 5
|
čitano: 1.393
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Deezer prvi put nakon 18 godina poslovao bez gubit".
14 godina

Jesu li to isti oni koji su u jednom danu digli pretplatu za 100% s obrazloženjem kako brinu za autore? Doviđenja.

4 0 hvala 0
17 godina

Partnerstva s drugim kompanijama pokazala su se kao posebno uspješna strategija, s godišnjim rastom prihoda od čak 24%, što je značajno pridonijelo ukupnom financijskom oporavku.

Moj slučaj, dobio sam Deezer u paketu sa mobilnom pretplatom. Solidna biblioteka, offline mod, FLAC... Korektna usluga. 

@exec Ne znam, ali sad sam pogledao i uporedio cene sa Spotifyjem. Spotify je $12 mesečno za jednog i $17 za dva korisnika, Deezer je 6,50€ mesečno za jednog, 8,50€ za dva i 11€ za "porodični" paket od šest korisnika. U tom svetlu, deluje mi da Deezer ima sasvim fer ponudu.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2025 9:32 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 1 hvala 0
7 mjeseci

Spotify već godinama obećava HI-FI, Tital pred zatvaranjem, a Deezer uredno isporučuje HI-FI i nisam još pronašao glazbu koju slušam, a da je nema na Deezeru.

Godinama ga koristim, odnosno od prvog dana dostupnosti u RH.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Deezer prvi put nakon 18 godina poslovao bez g

Bio sam na Deezeru i nakon dva poskupljenja u godini dana koja su ukupno iznosila 100% u odnosu na početnu cijenu, otkazao sam pretplatu.

Deezer obiteljski paket sada je 19,99 EUR/mj. Ako se plati godišnja pretplata u cijelosti to iznosi 219 EUR/god. (18,25 EUR/mj)

Puno preskupo. Tidal je 9,99 za isti broj članova obitelji kao i Apple Music.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2025 11:44 (Thommar).
16 godina
Re: Deezer prvi put nakon 18 godina poslovao bez g
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice