Googleov Gemini 2.0 Flash briše vodene žigove i ot

poruka: 3
|
čitano: 1.106
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Googleov Gemini 2.0 Flash briše vodene žigove i ot".
7 godina
Googleov Gemini 2.0 Flash briše vodene žigove i ot

Kod mene na poslu trenutno rade trojica zaposlenika na uklanjanju vodenih žigova sa slika koje koristimo na webshopu. Imaju za obraditi preko 50 000 slika jer smo u međuvremenu izmjenili logo i naziv firme.

Najzanimljivije je što se tokom svih ovih godina nitko nije sjetio od rukovodstva pa sve do ekipe koja vodi taj posao da naprave backup slika da mogu poslije manipulirati sa slikama. 

I to sve rade u paintu mic po mic. Kad sam im ukazao da postoje alati koji to naprave bolje i brže ignorirali su me. Pa si mislim ko vas hebe kad ste nesposobni i samo se svi skupa smijemo po firmi s njima. 

4 0 hvala 0
3 godine
Re: Googleov Gemini 2.0 Flash briše vodene žigove
..ne znam jel sam ja high ili je bugovce počelo vrijeme gazit, aber online watermark removal ai tools-image editori (i to besplatni) su dostupni sad već više od godine dana i svi rade bez greške. Skineš stock photo sa watermarkom, ukloniš žig, upscaleaš sliku i voila, kao da si platio autoru za full size fotografiju bez watermarka (samo što nisi)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Googleov Gemini 2.0 Flash briše vodene žigove
NickChase kaže...

Kod mene na poslu trenutno rade trojica zaposlenika na uklanjanju vodenih žigova sa slika koje koristimo na webshopu. Imaju za obraditi preko 50 000 slika jer smo u međuvremenu izmjenili logo i naziv firme.

Najzanimljivije je što se tokom svih ovih godina nitko nije sjetio od rukovodstva pa sve do ekipe koja vodi taj posao da naprave backup slika da mogu poslije manipulirati sa slikama. 

I to sve rade u paintu mic po mic. Kad sam im ukazao da postoje alati koji to naprave bolje i brže ignorirali su me. Pa si mislim ko vas hebe kad ste nesposobni i samo se svi skupa smijemo po firmi s njima. 

Pa dobar posao se čuva 😯

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice