Ako se nesto poveca za 300% onda se to ucetverostrucilo a ne utrostrucilo. Cisto napomena za autora

Ako se nesto poveca za 300% onda se to ucetverostrucilo a ne utrostrucilo. Cisto napomena za autora
Ako si gledao prezentaciju novih grafičkih kartica, ameri navode poboljšanje od recimo 117% govoreći da se radi o poboljšanju od 17%. Izgleda da se kod njih 100% odnosi na referentnu vrijednost.
Copypasta journalism sa svim benefitima koje nosi. Naplati karticu teksta, naruci pizzu, sve drugo nema veze. Jer 1+1 su 11.
Danas imaš jedan bitcoin koji si kupio 2016 (glavnica). Sutra dobiješ još jedan (100%). Prekosutra dobiješ još jedan (100%). Dan kasnije dobiješ još jedan (100%). Meni se čini da imam tri više u odnosu na ono sa čime sam počeo ...
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)