To su onih naših 6% koliko su si podigli cijene.
Hrvatski Telekom tijekom 2024. godine ostvario ras
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.001
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom na to koliko su puta dizali cijene zbog inflacije, bilo bi žalosno da nisu.
Ne kužim zašto je opće takva praksa dozvoljena. Ako potpišem ugovor na 40€ onda je to 40€, a ne 41,2 ili sl.
Ne kužim zašto je opće takva praksa dozvoljena. Ako potpišem ugovor na 40€ onda je to 40€, a ne 41,2 ili sl.
Meni je još bolje što paket možeš upgrade-at primjerice HT sa M na L, ali ne možeš downgrade-at sa L na M ili S.
Ali i ovo što kažeš kolega, samo rijetko tko od nas zapravo i pročita uvjete ugovora i potencijane promjene cijena u tarifi, čak da budem iskren baš ću baciti oko na ugovor kad dođem doma.
Blago nama!
Još samo da optiku razvuku tamo gdje su obećali!
Meni je super kako svi operateri svake godine imaju rast prihoda i dobiti, a ljudi u državi svake godine sve manje i manje.
Uglavnom nisu sposobni isporučiti mobitel od cca 300,00 E
Jer nemoguće ga nabaviti od dobavljača, isti mobitel se uredno prodaje putem njihovog web portala. Na ostalim web trgovina postoji isti model na tone, ali ne oni ga ne mogu nabaviti...
Pa ti nude klasu niže ili naravno noviji skuplji model....
Gamad tscumovska.. naravno da su priključili 150.000 optičkih priključaka, to je jedan kvart u ZG, a mi ostali nek se vučemo sa bijednih 10Mbit, sa optikom u stogodišnjem planu.
Ne ulažu u infrastrukturu ni pišljivog boba, kod mene još bakar od doba Marije Terezije.
Ljudima parice propadaju, a njihov odgovor, nažalost prestali smo investirati i servisirati bakrenu infrastrukturu. Ostali ljudi bez ičeg, telefona, interneta, TV.. užas, u 2025.
Brzine interneta da ni ne spominjem, 10Mbit DL / 1Mbit UL, kao u 2010., i tako u više od 3/4 zemlje.
Pokrili gradove sa 50.000+ stanovnika, pobrali novce za ruralna područja od EU, normalno da će profitirati.
Najbolje od svega da su sada izjednačili cijene onima na bakru sa optičarima, a dobiješ 10% usluga koje možeš koristiti na optici.
Ma smeća da ne mogu biti veća..no, nažalost, u barem pola zemlje nemaš druge opcije. OTA internet nije opcija jer su im odašiljači prebukirani pa je brzina još i manja, a o stabilnosti da ne pričam..
Jad i bijeda..optika građanima, a vi ostale ovce se snalazite kako znate i možete, ali uredno plaćajte.
Meni je još bolje što paket možeš upgrade-at primjerice HT sa M na L, ali ne možeš downgrade-at sa L na M ili S.
Ali i ovo što kažeš kolega, samo rijetko tko od nas zapravo i pročita uvjete ugovora i potencijane promjene cijena u tarifi, čak da budem iskren baš ću baciti oko na ugovor kad dođem doma.
Ne postoje uvjeti ugovora na samom ugovoru već su to opći uvjeti koje oni mogu mijenjati na svojoj stranici kako im se sprdne.
Uglavnom nisu sposobni isporučiti mobitel od cca 300,00 E
Jer nemoguće ga nabaviti od dobavljača, isti mobitel se uredno prodaje putem njihovog web portala. Na ostalim web trgovina postoji isti model na tone, ali ne oni ga ne mogu nabaviti...
Pa ti nude klasu niže ili naravno noviji skuplji model....
Savjet. Nemoj uzimati pretplatu na ugovor (nisi ugovorno vezan i možeš mijenjati operatera kad god hoćeš) i kupi taj isti mobitel u slobodnoj prodaji. Ako ideš računati, mene je tako ispalo jeftinije jer su mobiteli u HT-u u startu skuplji pa kad se makne njihov "popust" i plaćanje na rate, ispada da je u slobodnoj prodaji jeftinije.