Asteroid 2024 YR4 prema novim mjerenjima više nije

poruka: 15
|
čitano: 3.342
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asteroid 2024 YR4 prema novim mjerenjima više nije".
9 godina

Eh, ovo je sad već pomalo neozbiljno. Prije par dana su dizali paniku da je vjerojatnost znatno porasla...

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina

kako bi bilo da za promjenu nam donosite prave vijesti koje su od životne važnosti za nas i ostatak kugle zemaljske...evo za primjer jedna takva

HDZ-ovcu kazna jer je godinama tajio dio imovine svoje supruge

a opet s druge strane ako je molitva a ne znanost(medicina) pomogla za ovu vijest..Vatikan: Papa Franjo mirno proveo noć, ustao je i doručkovao...u slučaju na udar bude 100% molitvom budemo to spriječili

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 mjeseca
Re: Asteroid 2024 YR4 prema novim mjerenjima više
Šteta...

3 1 hvala 0
3 godine

Misli Asteroid u sebi; "koji ću im je kuac praviti sranje, i ovako će budale sami sebe uništiti", smota lagano upravljač i ode u drugom smijeru

合氣道
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina

Ovo je kao u filmu Melankolija. Prvo hoće, pa onda neće, pa opet hoće, i na kraju bum!

1 0 hvala 0
12 godina
Macumba kaže...

Eh, ovo je sad već pomalo neozbiljno. Prije par dana su dizali paniku da je vjerojatnost znatno porasla...

...U međuvremenu je Bruce Willis javio da neće nastaviti franšizu tako da nema više smisla. 

11 godina

kako bi Skuteri rekli - hajpa hajpa!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Možda udari u Mars, kad se na njega spusti Musk.

0 0 hvala 0
12 godina
Macumba kaže...

Bit ce da nismo citali iste clanke - svi su spominjali da ce vjerojatnost prvo ici malo gore a kasnije vjerojatno spasti na nulu.
Ukljucujuci i clanak na Bugu otprije par dana kad je vjerojatnost skocila na 3.1%:
"Preciznija mjerenja sužavaju ga, a sve dok se Zemlja nalazi unutar procijenjenih mogućih putanja za prolaz asteroida, rizik će rasti i to je očekivano. Isto tako očekivano je i da će se koridor nastaviti smanjivati s novim mjerenjima i izračunima te da će naš planet, kao i svaki put dosad, "ispasti" iz njega te da će 2024 YR4 biti degradiran na razinu opasnosti 0"

17 godina
Macumba kaže...

Budalaštine na kvadrat, a realno smotana Nasa ekipa ne zna di Krava piša fučkaj ga sad. Jedino kaj su procjenili, da če možda proč blizu a sve ostalo je na vrbi sviralo.Laprdaju bezveze, kao i oni razni trubaduri koji pokušavaju neuspješno pogodit prognozu i još su za to plačeni.

Živi bili pa videli ako nas udari, i to je kraj priče i rasprave oko ovakvih tričarija.

AMD,........is that Epyc or what?
9 godina

kako rekoh, ili hoce, ili nece, sada nije, bit ce drugi puta vise srece......

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Sunce je trenutno u aktivnoj fazi svog 11-godišnjeg ciklusa, i znnstvenici očekuju da će 2025. godina biti blizu vrhunca Sunčeve aktivnosti (solarnog maksimuma).

Solarne baklje (ili erupcije) trenutna su opasnost koja prijeti zemlji i nasoj infrastrukturi ,nova tema na vidiku 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

gdje su sad svi oni sa "ničija nije do jutra gorjela", zašto šute?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2025 23:45 (60nine).
16 godina

Kako bi izgledalo da su šanse veće, pogledajte svakako:

8 Tage (TV Mini Series 2019) - IMDb

Mene je serija baš zabavila, rekao bih da realistično pokazuje što bi se događalo prije udara... pogotovo u usporedbi s američkim superherojskim limunadama. 

0 0 hvala 0
6 godina

Hmm... nije li eventualni pojas zone udara bio i negdje preko Kine, pa je Kina najavila presretanje?
Nije da sam sumnjičav u najnoviji razvoj događaja, samo kažem 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice