Hrvatski Telekom umirovio svoju 3G mrežu

poruka: 5
|
čitano: 2.008
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatski Telekom umirovio svoju 3G mrežu".
16 godina

Čestitke!

Ali, ovo je informativno kao da je pisano za Gloriju.

Koliko su antena skinuli sa stupoava? Koje su to frekvencije? Prije dvije godine dali su puno para za neke Frekvencije, jel su to te koje su koristile 3G? Da li su problemi sa HT Mrežom neki dan uzrokovani tim gašenjem? 

I najvažnije: da li "elektroosjetljive osobe" sada mogu odahnuti, jer "5G tehnologija je čak 15 puta energetski učinkovitija od 3G-a" ? 

5 0 hvala 1
3 godine

Sad kad ne moraju više trošit vrijeme i resurse na održavanje energetski neučinkovite 3G mreže, sa svim tim smanjenjem troškova konačno mogu sniziti cijene za krajnje korisnike.  

i još malo  

The only disability in life is a bad attitude

1 0 hvala 0
13 godina

Eto, odose moji USB stickovi, imam na viksi ruter s USB portom i u njemu stick sa SIMom i prestalo radit. Cak sam pitao bonbon korisnicku sluzbu, nije im ovo palo na pamet :D

Koje su sad mreze aktivne? Ok, 4G, 5G, ali i 2G bi trebao biti aktivan jos uvijek.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hrvatski Telekom umirovio svoju 3G mrežu
Svakakav kaže...

Sad kad ne moraju više trošit vrijeme i resurse na održavanje energetski neučinkovite 3G mreže, sa svim tim smanjenjem troškova konačno mogu sniziti cijene za krajnje korisnike.  

i još malo  

Hrvatski Telekom - hold my beer 

14 godina
Re: Hrvatski Telekom umirovio svoju 3G mrežu
2g će i dalje ostati aktivan.

Lol, spuštanje cijena zbog micanja dijela opreme.
Najvjerojatnije samo za istu jedinicu snage nude bolje performanse mreže.
Nešto slično kao i s grafama kad kažu da manje troše ili umjesto smanjenja potrošnje nude toliko više performanse. Na kraju dobiješ 4090/5090
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2025 8:37 (dax-lax).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice