Neka ga ugase, i tako je leglo komunista
Hoće li korisnici Reddita prihvatiti novi model pl
- poruka: 20
- |
- čitano: 3.506
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo napokon šanse da Možemo sektaši i botine s r/croatia zarade koju kintu.
Interesantno mi je da r/croatia i r/serbia uređuju vjerojatno ljevičari sa filozofskog fakulteta dok r/bosnia uređuje vjerojatno Bošnjački nacionalista sa medrese
Nije savrsen, publika je "raznovrsna", ali barem nije bug.hr i index, leglo ravnozemljasa.
Nije savrsen, publika je "raznovrsna", ali barem nije bug.hr i index, leglo ravnozemljasa.
Svi koji se ne slažu sa mnom oko apsolutno svega su ultradesni ravnozemljaši i antivakseri - they're literally Hitler!
Echo chamber circlejerk -> Reddit in a nutshell.
Svi koji se ne slažu sa mnom oko apsolutno svega su ultradesni ravnozemljaši i antivakseri - they're literally Hitler!
Echo chamber circlejerk -> Reddit in a nutshell.
Zar nisi ti isto napisao, bog te mazo, umi se.
Probao sam ubaciti malo konstruktivne kritike (na odgovarajuće threadove, kako su se tada objavljivali) TT-ejca (jadan virtue signal, da ne može biti jadniji), Ivane Orleanske Kekin (puff piece od kojeg se čovjeku okrene želudac), Rade Borić i Urše Raukar.
Međutim, sve što u principu dobiješ je prethodno opisano frktanje i siktanje i/ili jadan pokušaj sarkazma te downote u provaliju. Jedina iznimka koja mi pada na pamet je thread o onom open borders & refugees welcome specijalcu.
Tako da ono, dobar dio su bootlicker M! sektaši. Ako i jesu manjina, nekako mi se čini da non-stop vise tamo i patroliraju u potrazi za "nepoćudnim" komentarima.
Pišem ovo kao netko tko praktički svakodnevno čita r/croatia otkada se pojavio zato što i dalje tu i tamo naleti zanimljiv thread, ali oni koji imaju ikakve veze s politikom su septička jama.
Probao sam ubaciti malo konstruktivne kritike (na odgovarajuće threadove, kako su se tada objavljivali) TT-ejca (jadan virtue signal, da ne može biti jadniji), Ivane Orleanske Kekin (puff piece od kojeg se čovjeku okrene želudac), Rade Borić i Urše Raukar.
Međutim, sve što u principu dobiješ je prethodno opisano frktanje i siktanje i/ili jadan pokušaj sarkazma te downote u provaliju. Jedina iznimka koja mi pada na pamet je thread o onom open borders & refugees welcome specijalcu.
Tako da ono, dobar dio su bootlicker M! sektaši. Ako i jesu manjina, nekako mi se čini da non-stop vise tamo i patroliraju u potrazi za "nepoćudnim" komentarima.
Pišem ovo kao netko tko praktički svakodnevno čita r/croatia otkada se pojavio.
Da, ali u stvarnom svijetu oni nemaju utjecaja. I to je jedan subreddit. U stvarnosti HDZovci (Karamarko i kompanjoni) uvoze masivno migrante, ti se zestis na nebitne likove.
Kod mene sve bilo spontano..
Kad god bih zaguglao nekakvo tehničko pitanje, uvijek je od 10 kliknutih linkova, najbolje rješenje bilo na dva Reddit linka.
Ama svaki puta.
Kreiram račun i do dan danas isključivo imam na praćenju servise koje koristim, tvrtke i njihove objave oko usluga.. mjesto na kojem iz prve ruke u roku hitno dobiješ odgovor od pravog supporta.. bio to support za samsung ssd ili Proton VPN.
Nevjerojatno nešto.
Teme s našeg foruma, hardware i problemčići??
Za par minuta ćeš dobiti jako jako kvalitetne prijedloge i uglavnom pravu pomoć oko problemčića.
Kako se ljudi tamo druže? Nemam blage veze, niti me zanima, niti ikoga pratim.
Ali ponavljam.. što god zaguglaš.. evo maloprije "latest firmware for 990Pro and fix with temp".. jebte na Redditu sve nacrtano i pojašnjeno.
U leđa.
Ma teško, preradikalni su za ove naše prostore.
Tema je o Redditu pa sam dao primjer jednog suba i načina na koji isti s vremenom postane echochamber, čemu sam osobno posvjedočio. To ne znači da se taj isti fenomen može nekako "ekstrapolirati" na širu populaciju, van Reddita kao platforme.
Da se pitalo hredditore Benčićka bi sada bila premijerka, a Kekinuša Orleanska predsjednica.
Index.hr novinari i urednistvo ureduju r/croatia.

A tako je bilo i prošli put kad je pao torrentgalaxy.to samo si na redditu mogao saznati za vijest kao i razlog.
Usput gdje ću sada skidati 4k kvalitetne ripove i remuxe a da ima filter tražilicu da se naredi samo na UHD 4K sadržaj kao što je imao rarbg i torrentgalaxy 😭
Reddit je jedno od, ako ne i najbolje mjesto na internetu. Na njemu postoji mjesto za svakoga, a ako ga nema možete ga napraviti i prikupiti istomišljenike. Ovi dežurni kukači oko r/croatia su mi prekomični, ako vam smeta to nekakvo ljevičarstvo o kojem govorite imate r/hrvatska, koji je stvoren baš kao kontra r/croatia, uglavnom od strane likova koji su izbačeni iz r/croatia. Ne koristim reddit, odnosno nemam account, jer mi je prezanimljiv i lako mi se izgubit u bespućima raznih subreddita. Ne znam postoji li tema za koju nisam našao sub, i na istom prilično kvalitetan sadržaj. Također, kao što kolege kažu, reddit je mjesto s nerijetko najažurnijim i najtočnijim informacijama, osobito za tech support.
Kmečanje oko "echochambera", što je vidim sve učestaliji pojam među sljedbenicima Joea Rogana i sličnih genijalaca, samo govori da vam uopće nije do sadržaja, nit zajednice, već do kukanja. Na redditu stvarno svašta prolazi, kome je toliko stalo do desnice ima desničarskih subova koliko mu srce želi.
Jedino sam na Redditu uspio doznati neke informacije koje nigdje drugo nisam mogao i zato nemam ništa protiv njega.
Torrentgalaxy konstantno kuka i traži novaca od korisnika za rad, svako malo je off...Alternativa su ti mirrori od rarbg-a, koji joše uredno rade i osvježavaju se!
Preporucujem r/dadsgonewild, r/dadsandboys i r/dilfs !!!!!
Reddit je jedno od, ako ne i najbolje mjesto na internetu. Na njemu postoji mjesto za svakoga, a ako ga nema možete ga napraviti i prikupiti istomišljenike. Ovi dežurni kukači oko r/croatia su mi prekomični, ako vam smeta to nekakvo ljevičarstvo o kojem govorite imate r/hrvatska, koji je stvoren baš kao kontra r/croatia, uglavnom od strane likova koji su izbačeni iz r/croatia. Ne koristim reddit, odnosno nemam account, jer mi je prezanimljiv i lako mi se izgubit u bespućima raznih subreddita. Ne znam postoji li tema za koju nisam našao sub, i na istom prilično kvalitetan sadržaj. Također, kao što kolege kažu, reddit je mjesto s nerijetko najažurnijim i najtočnijim informacijama, osobito za tech support.
Kmečanje oko "echochambera", što je vidim sve učestaliji pojam među sljedbenicima Joea Rogana i sličnih genijalaca, samo govori da vam uopće nije do sadržaja, nit zajednice, već do kukanja. Na redditu stvarno svašta prolazi, kome je toliko stalo do desnice ima desničarskih subova koliko mu srce želi.
Imam account na redditu bas iz razloga kao i torrente. Popravci i slicno.
No meni je mutavo da svaka grupica ima svoje prostorije gdje slušaju svoju jeku, a kad cuju nesto drugo onda banaju te ljude.
Kad ti ljudi koji zive u tim prostorijama izađu van onda se čude ko pure dreku tome da svi ne razmisljaju ko oni.
Ovi svi ostali kao da su retardirani. Tko će pretraživati cijelu onu šumu filmova 720 i 1080p da bi došao do 4k sadržaja.