O Boze, svasta je nabacano u ovom tekstu.
Ako cemo sve preskociti i odmah krenuti sa "tl;dr" i uci u srz "problema", sve se svodi na podguzne muhe koje prebivaju u ovoj nasoj EU i EK.
Da nije narancasti ovo pogurao (koliko god pljuvali po njemu), zabrinutost za nasu sigurnost ne bi bila ni primisao ovoj nasoj USE (United States of Europe) i EU vladi koja se skriva iza naziva Europska komisija ( i pritom jos neizabrana od nikoga, uzdravlje Ursula, posegni za sjekirom potonuti ce preduboko u med)
Ako cemo zagaziti malo dublje, ajmo reci umociti noge do clanaka, sve ih je izbio DeepSeek iz cipela i strah da ce biti tehnoloski pregazeni dok pokusavaju pronaci nacin za kontrolu, ali i monetizaciju AI-ja.
No eto, iz teksta se dade iscitati da je u prvom planu zabrinutost za gradjane i njihovu(nasu) sigurnost, odnosno radi zastite od "dezinformacija" (ruskih dakako). Posebno me cudi me da nisu ubacili i djecu, jer eto ....djeca.
Uzasno me ljuti sto evo i dan danas, tretira se gradjane EU kao ovcice za koje se ovi nasi chobani brinu, a jos vise me ljuti sto nitko ne prigovara protiv ovih mediokriteta koji nas nazivno vode.