AMD verzija Lenovo ThinkBook G7+ ima tanje kućište

poruka: 3
|
čitano: 1.467
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD verzija Lenovo ThinkBook G7+ ima tanje kućište".
15 godina

Uvijek ista nepotpuna priča kad je laptop u pitanju. Nabrijavanje hardverskih mogućnosti, a ni riječi o kvaliteti i autonomiji baterije!

Glavno je naglasiti megalomansku cijenu, a o varanju i ugradnji obično loših baterija nema riječi.

Nedavno sam kupio Asus TUF A15, gejmerski laptop (mada gejmer nisam), a baterija koju sam dobio s njim ne bi se posramila ni najjeftinijih modela iz Konzuma.

Uz sva podešavanja koja sam napravio, jedva pet sati atonomije, uz prosječno težak rad, a nakon 6 mjeseci, kapacitet mi je već svega 85%.

I kome se žaliti? Ovo je verzija 48Wh baterije, za moj model postoji i verzija 96Wh, baterije nisu danas skupe, ali ovaj jači model nije dostupan za EU tržište!

Svašta! Ako vas žele opljačkati, laptopi su prava prilika za to, pogotovo kad se kupuje u hrvatskim dućanima!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

20thredova u laptopu mi nikad nece biti jasno zašto i kome

Team Blue
Moj PC  
0 1 hvala 0
4 mjeseca
Re: AMD verzija Lenovo ThinkBook G7+ ima tanje kuć
Eh taman zaboravio , upravo mi se danas pokvari thinkbook i sad ovaj članak me podsjeti , isto AMD verzija 😭
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 0:14 (Sirotanovic).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice