Mainframeovi odbijaju izumrijeti

poruka: 4
|
čitano: 1.297
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mainframeovi odbijaju izumrijeti".
16 godina

Pričam ja sa sjedim ITevcima jednog osiguravajućeg društva i objašnjavam moderne DevOps koncepte. Izleti mi slučajno kako je kontejnerizacija današnji standard. Dobijem provalu smijeha i odgovor: "Mainframe je standard, mi ga koristimo 50 godina. Ovo tvoje je samo jedna od novotarija."

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mainframeovi odbijaju izumrijeti
Ovo je kraj kaže...

Pričam ja sa sjedim ITevcima jednog osiguravajućeg društva i objašnjavam moderne DevOps koncepte. Izleti mi slučajno kako je kontejnerizacija današnji standard. Dobijem provalu smijeha i odgovor: "Mainframe je standard, mi ga koristimo 50 godina. Ovo tvoje je samo jedna od novotarija."

Zar jedno iskljucuje drugo? 

16 godina

Eto razloga naučit Cobol i brat dobru

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Mainframeovi odbijaju izumrijeti
Ovo je kraj kaže...

Pa u biti dijeljenje resursa na različite poslove u realnom vremenu i je krenulo u svijetu mainframea. Idejno od pedesetih godina, u stvarnoj upotrebi od osamdesetih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice