Lajkovi na X-u postaju privatni

poruka: 7
|
čitano: 4.591
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lajkovi na X-u postaju privatni".
8 godina

Dobra ideja.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Lajkovi na X-u postaju privatni
Gebirgs kaže...

Dobra ideja.

Da se ne može znati kada botovi botiraju određene profile i zasipaju ih sa tisućama fejk lajkova?

Jako loša ideja po mom mišljenju.

15 godina

jako losa ideja.. pod egidom zastite privatnosti? wtf zamislite da tako nesto naprave na fb, ig ili tik toku? inace mi se svidja nacin rada X-a i to mi je broj 1 platforma, no ovo mi je uzasad potez koji otvara prostora za hrpu manipulacija..

0 0 hvala 0
6 godina
Brate Musaka....otišlo u prdec 50 milijardi zelembacha....bolji bi bili da si s tom lovom mukti dao Tesli u toj vrijednosti...znam....znam...danas više ne znaš s koje strane vrata započinje ludnica
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Bot, nebot, kako znaš koji lajk je koji, i kako se Facebook bori protiv botova?

Osobno ne volim da poznanici vide moje lajkove. Još više mrzim kad po lajkovima dobijam prijedloge što da pratim. Kad mi se ponekad svidi komentar nepoznatih ljudi ili vijest lajkam i to nije isto kao što "moraš" "prijateljima" na objavu slike njihove djece ili sebičnjaka kliknuti lajk.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2024 5:24 (ajimerej).

1 0 hvala 0
8 godina
ajimerej kaže...
Bot, nebot, kako znaš koji lajk je koji, i kako se Facebook bori protiv botova?

Osobno ne volim da poznanici vide moje lajkove. Još više mrzim kad po lajkovima dobijam prijedloge što da pratim. Kad mi se ponekad svidi komentar nepoznatih ljudi ili vijest lajkam i to nije isto kao što "moraš" "prijateljima" na objavu slike njihove djece ili sebičnjaka kliknuti lajk.

Upravo to.

Pored onog njuskanja - tko je ta osoba koja je to lajkala, posjetimo mu profil, doxxajmo iz dosade itd.

16 godina

hah kada su kritizirali ostale da su "snowflakes", a sada X radi identicnu stvar......... rekoh ja, sve u svoje vrijeme

Ne kazem da je dobro ili lose.... sve ima dvije strane medalje ali cmon.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2024 1:42 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice