Tako su nam i za 5G pričali bajke o čudima koja nas čekaju kad se uvede a kad ono, ćorak.... Bar ja kao laik ne primjećujem neku preveliku razliku u odnosu na prije (imam 5G mob, malo mi je brže surfanje i to je to. .
Tako su nam i za 5G pričali bajke o čudima koja nas čekaju kad se uvede a kad ono, ćorak.... Bar ja kao laik ne primjećujem neku preveliku razliku u odnosu na prije (imam 5G mob, malo mi je brže surfanje i to je to. .
Čemu uopće 100 Gbps na mobitelu??? Koja bi to mogla bit svrha, ma i 1 Gbps a kamoli 100?? 4g sa dobrom pokrivenošću je sasvim dovoljan za sve normalne potrebe, ostalo su bajke i marketing.
Čemu uopće 100 Gbps na mobitelu??? Koja bi to mogla bit svrha, ma i 1 Gbps a kamoli 100?? 4g sa dobrom pokrivenošću je sasvim dovoljan za sve normalne potrebe, ostalo su bajke i marketing.
Za sve normalne potrebe 4G je dovoljan,
Međutim kad navali ekipa sa smart mobitelima, satovima , električna vozila spojena u mrežu, iot i pametne kuće , pametni grad, pametni nadzor, svaki i sve spojeno na internet, onda 4G više nije dovoljan.
Potrebno je 10x-100x više svega. latencija koja će podržavati djecu koji igraju profesionalno igrice , Industriju 4.0 gdje svaki senzor aktuator i motor mora biti spojen na internet , telemedicina, AR naglavnici, VR nakurnjaci, ...
Očekuje se da će sve to navalit ovih godina, samo što nije. Zato 5G.
Haha tamo se spominju 100 GHz i 300 GHz bandovi. Pa kad spustim zastor za komarce na vrata ode internet u 3pm.
Točno. Iznad 3G, veće brzine imaju smisla samo na flat internetu.
7G će funkcionirati tako da ćemo svi na glavama morati nositi antenu jer će domet biti 2 metra a frekvencija 5THz
Jojjjj J, kako ćemo preživić s ovako malim brzinama, ja bim ŽeLjeo naJmaNJe 10G. brzinić, od jednoo 10.000 Gbps-ića...
Eh, onda bim mi tek moja dušica bila na mjestiću
začudo, 6G gori jednako kao 5G.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)