A slučajno će dignuti cijenu koji mjesec prije ili kasnije tako da "besplatni" Netflix je u biti isto govno kao i da ga sam bez njih naručiš samo ti ga ovako na silu uvale!!!
Ludnica
A slučajno će dignuti cijenu koji mjesec prije ili kasnije tako da "besplatni" Netflix je u biti isto govno kao i da ga sam bez njih naručiš samo ti ga ovako na silu uvale!!!
Ludnica
Ovo bio bio super potez 2019., kad su svi htjeli imat Netflix
Danas kad pol toga nemaš tamo i postoji još 22 streaming servisa, Netflix je za one koji ne znaju bolje ili obožavaju gledati reprize Prijatelja 22. put zaredom
Super. Razlog više da ih odje*em s istekom ugovora...
Znači svaki put kad A1 nešto novo najavi, to ne ide bez opakog povećanja cijena usluga. Sad očekujem da će sve usluge poskupit minimalno za 3€. Najbolja je fora kad su se polakomili za prava za ligu prvaka i europa ligu, na kraju skužili da ih neće moći otplatiti, pa podigli cijene svih usluga za 20 kn "radi poboljšanja usluga".
Netflix je za one koji ne znaju bolje ili obožavaju gledati reprize Prijatelja 22. put zaredom
znači preko 80% korisnika.
Super. Razlog više da ih odje*em s istekom ugovora...
čudna logika.
Znači svaki put kad A1 nešto novo najavi, to ne ide bez opakog povećanja cijena usluga. Sad očekujem da će sve usluge poskupit minimalno za 3€. Najbolja je fora kad su se polakomili za prava za ligu prvaka i europa ligu, na kraju skužili da ih neće moći otplatiti, pa podigli cijene svih usluga za 20 kn "radi poboljšanja usluga".
meni su ponudili jako dobre cijene uz najbolje brzine, niti jedan drugi operater nije bio niti blizu.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)