Ah, tipičan izmetolitičar, prdi kako mu vjetar puše
Nakon što je ranije videoigre okrivio za poticanje
- poruka: 10
- |
- čitano: 8.775
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikako mi nije jasno koje su videoigre uzrokovale istinski nasilne događaje u ljudskoj povijesti, npr Džingis-kanovu invaziju, križarske ratove, svjetske ratove, Holokaust, i svu lepezu stotine tisuća sitnih nikad zabilježenih napada kroz ljudsku povijest koji su se sastojali od klanja, pljačke i silovanja.
Stvarno je šteta što su videoigre uništile tako miroljubivu vrstu kao što je čovjek.
eto zbog čega je makron političar a ne nešto korisno.
Nikako mi nije jasno koje su videoigre uzrokovale istinski nasilne događaje u ljudskoj povijesti, npr Džingis-kanovu invaziju, križarske ratove, svjetske ratove, Holokaust, i svu lepezu stotine tisuća sitnih nikad zabilježenih napada kroz ljudsku povijest koji su se sastojali od klanja, pljačke i silovanja.
Stvarno je šteta što su videoigre uništile tako miroljubivu vrstu kao što je čovjek.
Očito nikada nisu čuo za igricu "Velika Srbija"?!
Nikako mi nije jasno koje su videoigre uzrokovale istinski nasilne događaje\
Macronova igra zvana "open borders"
Oduvjek sam favorizirao i idoliziro đuku(Duke Nukem), tranciranje svinja mi je bilo fascinantno, ali na moju zalost(mozda i jos nekoga) do sad nisam imao prilike do sabora otic na real life test........
pa ne možeš svinju, tu plemenitu životinju, koja je bila i simbol borbenosti Keltima (divlja svinja doduše), životinju koja je korisna, uspoređivati s bravcima i krmadi (svaka čast izuzecima) u Saboru ?!?
pa ne možeš svinju, tu plemenitu životinju, koja je bila i simbol borbenosti Keltima (divlja svinja doduše), životinju koja je korisna, uspoređivati s bravcima i krmadi (svaka čast izuzecima) u Saboru ?!?
Istina,doduse zalosno je uopce ih poistovjetit s bilo kojom zivotinjom(jer sve imaju svoju svrhu)...Svinja se odnosila na "svinju" iz duke naravno
edit:ako pomno pogledamo sliku prilozenu u privitku, slicnost je nezanemariva