Bit(Un)Lucky - From Hero to Zero

poruka: 3
|
čitano: 2.313
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bit(Un)Lucky - From Hero to Zero".
5 godina
offline
Bit(Un)Lucky - From Hero to Zero

Takvi naslovi u medijima uništavaju naporan rad koji kriptozajednica ulaže godinama u educiranje, otvoreni dijalog i prihvaćanje inovativnih rješenja kroz servise i proizvode. Govorimo o tvrtkama i udrugama koje promoviraju, educiraju i konzultiraju kriptovalute i blockchain, održavaju evente kako bi se podigla svijest oko emerging tehnologije, koja će sigurno igrati ulogu u digitalnom realmu. Razgovaraju i surađuju sa svim institucijama i državnim tijelima. HANFA u ovom trenutku nadzire 18 domaćih CASP-ova (crypto asset servis providera) koji posluju s virtualnim valutama, u koje pripadaju i kriptovalute.

 

 

Kakva hrpa korporativnog BS-a. 

 

prihvaćanje inovativnih rješenja kroz servise i proizvode

 

To što je nešto "inovativno" ne znači da je korisno ili da ima budućnost. Blockchain je glorificirana baza podataka. To bi bilo korisno za npr javnu upravu, zemljišne knjige, praćenje lanaca nabave i sl. gdje je potrebna javna transparentnost i nepromjenjivost podataka iz prošlosti... ali čemu blockchain za to? Isto se može postići postojećim tehnologijama, bez izmišljanja novih "tokena" i financijskih šarlatana u odijelima

 

tvrtkama i udrugama koje promoviraju, educiraju i konzultiraju kriptovalute i blockchain

 

Što uopće znači "educirati i konzultirati kriptovalute i blockchain" hahaha

 

kako bi se podigla svijest oko emerging tehnologije, koja će sigurno igrati ulogu u digitalnom realmu

 

Zašto je to "sigurno"? U ovom trenu, samo zato jer ljudi žele zaradu. To je JEDINI razlog zašto netko ulaže u kripto. Mulac iz podruma ulaže u kripto jer se nada zaradi. Radnik kojem svaki mjesec sjeda plaća i otplaćuje kredit ulazi u kripto jer se nada da će 10x povratom zatvoriti taj kredit. CEO u odijelu osniva firmu za "sufinanciranje znanstvenih istraživanja" jer se nada napraviti pump and dump naivčinama

 

Blockchain tehnologija je već 10+ godina s nama. U ovom trenu, NE POSTOJI praktičan i koristan use case te tehnologije, a da se ne može postići bolje POSTOJEĆIM tehnologijama.

 

JEDINI razlog zašto je to još uvijek aktualna priča je ljudska pohlepa: zarada

 

I to je OK

 

99.99% firmi i projekata na blockchainu je fokusirano na coin kojem je ideja porasti što više i ostvaritti zaradu. Sve ostalo je fasada. Ovakve objave za javnost, koje pričaju o "projektima, budućnosti, use case-vima" zavaravaju mlade i naivne, neupućene (kakav sam i sam bio prije par godina) da u kriptu ima nešto više od brze zarade. 

 

Nema

 

 
14 0 hvala 3
3 godine
offline
Bit(Un)Lucky - From Hero to Zero

"Not you keys, not you coins" kaže ovaj premium autor u podnaslovu

Ruhe im Puff
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Bit(Un)Lucky - From Hero to Zero
encoding kaže...

..

Kakva hrpa korporativnog BS-a. 

..

 -da.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice