Preporuka za opciju brzog i velikog diska

poruka: 31
|
čitano: 5.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Preporuka za opciju brzog i velikog diska
crocro23 kaže...
torrente kaže...

Ja bih volio da iscrpimo jednu soluciju pa da zatvorim temu za sebe kao pojedinca koji želi pomoći.

- zaboravi tv, ps5 i slične uređaje, nisu mjerodavni

- jeli ti imaš obične generičke drivere od windowsa ili si instalirao decidiran driver čipseta od matične

- daj točne modele matične i točan model laptopa.. tada skidaš driver i instaliraš

Evo sada sam ja izvrtio dva T7

- jedan uštekan u monitor Dell.. hub 3.1 (cca 410 MB/S)

- dugi T7 uštekan u trenutno najbrže sučelje danšnjice.. Thunderbolt 4  (cca 900MB)

Budem sutra vidio pa javim

Inače sam probao i na novom AIO kompu, ssd od externog uštekao u AIO pc u njegov usb-c koji ima tvornički ugrađene sve drivere predinstalirano, pa jedva vrti 350 MB/S na novim svježim windows 11

Brzina citanja i pisanja s usb ovisi o vise parametara, prvenstveno dobivenom broju iops-a, sucelju preko kojeg je spojen, koje podatke prebacujes, velicinu itd itd, dakle ono sto ti prebacujes kod sebe nemoze nikako biti niti u najmokrijim snovima slicno sto rade drugi forumasi i brojke koje su dobili, znaci usporedba nema nikakvog smisla jer neprebacujete identicne podatke!
Trenutni iops podatak ti je mali iz gore navedenih razloga, taj vanjski ssd doslovno moze pasti i na 2mb/s s nekim odredenim podacima!
Evo ti primjer s tim ssd iz jednog mjerenja u pitanju je 2tb model

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2025 0:59 (Boris grozni).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice