Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 465
|
čitano: 144.371
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
zvonac kaže...

Pošto S25U ima onaj premaz, da li se kaj (što se tiče tog mat displeja) mijenja ako se stavlja neki screen protector na taj displej? Imate neku preporuku koji screen protector uzet?

Ja stavio najobičnije staklo iz trgovine u susjedstvu i evo super drži 

15 godina
zvonac kaže...

Pošto S25U ima onaj premaz, da li se kaj (što se tiče tog mat displeja) mijenja ako se stavlja neki screen protector na taj displej? Imate neku preporuku koji screen protector uzet?

gubi se taj učinak.. u obzir ti dolazi jedino Samsungovo staklo s istim učinkom

17 godina
Nikad neću zaboraviti da mi je to jedini mobitel koji sam razbio; izgubio bi na neki izuzetno čudan način signal, nisam nikako mogao uspostaviti poziv, niti bi mogao internet, niti plaćati njime, signal pun, a ne radi. No, to bi se sve nakon 20 minuta najdulje vratilo u normalu. Nikakvog oštećenja nije bilo na mobitelu te sam jednom prilikom bio na kratkom proputovanju, na blagajni, ne mogu platiti, ne mogu nikoga nazvati, ne mogu podići novac jer nemam fizičku karticu...nikako se stanje nije popravljalo, čekao sam 2 sata sa bezbroj resetiranja, na kraju ga izrazbijo o beton i u prvoj trgovini kupio najjeftiniji Xiaomi za prvu ruku. Prestrašno iskustvo kad mobitel od 800 eura ne obavlja osnovnu funkciju; pozive, poruke i internet
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
17 godina
ministar kaže...
zvonac kaže...

Imaš link neki? Kak se konkretno zove?

Bezveze mi nakeljit neki jeftikaner ak se gubi učinak.

Našao nekaj. Pretpostavljam da je to to?

https://www.bigbang.hr/samsung/product/galaxy-s25-ultra-antirefleksna-folija__EF-US938CTEGWW

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 21:38 (zvonac).
15 godina
zvonac kaže...
ministar kaže...
zvonac kaže...

https://www.bigbang.hr/samsung/product/galaxy-s25-ultra-antirefleksna-folija__EF-US938CTEGWW

da, to je to

14 godina
zvonac kaže...
ministar kaže...
zvonac kaže...

Ja imam tu Samsung foliju, ne gubi se anti-refleksivno svojstvo ekrana, super je.

U pakiranju su 2 komada.

14 godina

Pozdrav ekipa, razmišljam o kupovini novog S25 ili S25+, pa Vas molim za savjet kako ste zadovoljni sa navedenim uređajima?

Trenutno koristim S23+ pa bih napravio upgrade mobitela.. Hvala unaprijed

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

osim što mi je S25 Ultra (desno na slici) display puno tamniji od S23 Ultra (lijevo)

- ne ne morate mi govoriti da je do postavki , servis je uvažio moju reklamaciju i zamjenio display 

navodno su zamjenili i bateriju, koju zapravo nisu zamjenili jer je ciklus baterije i dalje na 28 kako je i bio prije servisa..

sad sam primjetio da se jako zagrijava i to opet dovodi do tamnjenja slike na ekranu..iz ne znam kojeg razloga?

ima li netko slična iskustva sa 512GB modelom? prelazim sa S23 Ultra starog 3 godine i zapravo sam poprilično nezadovoljan i baterijom i grijanjem time i ekranom koji se tamni na suncu..

dodatno mi je nakon servisa krenuo krčiti i donji zvučnik, ovlašteni servis Tech-Doctor (znam da recenzijama nije baš na glasu, ali tako ga je t-com poslao )

TiONiO

0 0 hvala 0
3 godine

Pozdrav,

vidim da si napisao tech doktor, meni su oni prije 4 godine zeznuli na servisu s21 ultru pa sam se mjesecima natezao i dobio novi uređaj na kraju. Ljudi u servisu tragično neljubazni i bezobrazni, još im je ostao i komad tkaknine u leći od kamere tj u tom utoru i još se pravili blesavi, vraćao im telefon 3 puta. bježi od njih ko od vraga, čudi me da još posluju kakvi su to nesposobnjakovići prevarantski.

17 godina

Jel se moze podesit za notifikacije na lock screenu da budu u bojama? Whatsapp, gmail, telegram, reddit itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina

Da, 

0 0 hvala 0
17 godina

Jel se da u postavkama upalit 3g mreza (h)?

Imam samo na izbor 4g/5g, a signal je dost los (1-2 crtice) te mi bateriju zdere bezveze. (Tomato mreza)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pitaj u ovoj GRUPI znam da je bila neka aplikacija da si mogao mijenjati tornjeve i celije

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
17 godina

Al on je meni bio na h+, na koju foru, ne znam, poslije se vratio na 4g.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dennocro kaže...

pitaj u ovoj GRUPI znam da je bila neka aplikacija da si mogao mijenjati tornjeve i celije

Našao neku aplikaciju "3g only", stavio na 3g (h) i radi bez greške.. To su mogli složit da se u developer mode-u upali, a ne kroz aplikaciju.

17 godina
zvonac kaže...

Jel se da u postavkama upalit 3g mreza (h)?

Imam samo na izbor 4g/5g, a signal je dost los (1-2 crtice) te mi bateriju zdere bezveze. (Tomato mreza)

3G se gasi, HT je ugasio već ... A1 je krenuo

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2025 21:40 (BoTiA).
15 godina

Ima li netko slucajno da prodaje obican S25? Javite se na pp ako prodajete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Lp, znate li moze li se ovo popraviti u Samsung servisu , na način da zamijene samo staklo kamere i ovaj prsten? Ili je potrebno mijenjati cijelo zadnje staklo? Kamera radi uredno ali posto je novi mobitel ide mi na zivce. Pao s romobila 

0 0 hvala 0
14 godina
MaciStyle kaže...

Lp, znate li moze li se ovo popraviti u Samsung servisu , na način da zamijene samo staklo kamere i ovaj prsten? Ili je potrebno mijenjati cijelo zadnje staklo? Kamera radi uredno ali posto je novi mobitel ide mi na zivce. Pao s romobila 

ako se dobro sjecam ovo je samo zaljepljeno gore..tako da narucis negdje samo taj prsten, ovaj ako imas sa cime, zagrijes, skines i stavis novi.

4 tjedna

Pozdrav,

Molim za savjet dvoumim se između s25+ i ultre. Malo me zabrinjava velicina kod ultre i oštri uglovi, olovka mi nije potrebna. Cjenovno su tu negdje čak možda mogu nabaviti lakse ultru pošto nisam iz Zagreba slabija mi je ponuda. Imao sam s6+ edge taj telefon je bio nevjerojatan jos uvijek radi i ispred vremena je bio u to vrijeme. Svaki savjet i prijedlog oko ta dva uređaja je dobrodošao

0 0 hvala 0
2 godine

kak će ti netko dati savjet oko veličine, najbolje da sam probaš. Meni je Ultra taman, htio bih da je još veća, sestri je velika al se navikla brzo i dalje koristi rađe ultru nego plus. Stara je vagala ali uzela na kraju plus umjesto ultre jer koristi one cigle novcanik futrole, ali ni ona ne bi običan nikako jer je mali ekran.

A opčenito razlika osim veličine i debljine je veći ekran, bolja kamera i 3puta bolji izgled jer je kockastija s više krugova na poleđini.

Jel netko nakon updatea zadnje osjeti lag, super radi al nekad kad izađem iz whatsappa i touch mi ne reagira na 2 sekunde popizdim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2025 15:23 (Nescafe).

1 0 hvala 0
13 godina
U mene je obratno, neće da uđe u Whatsapp 2 sekunde. Tipa na Firefoxu sam, minimaliziram ga, kliknem na Whatsapp ikonu i ništa, cijeli ekran smrznut na 2-3 sekunde. I onda uđe sam od sebe, očito je upamtio naredbu.

Otkako sam očistio cache u recoveryju više se ne događa (bar zadnja 2 dana)
2 godine

bas sam obrisa cache, valjda bu radio dobro, prvo mi nije htio u recovery mode na punjacu, al spojio na komp i vol+ i power i ušao je

0 0 hvala 0
4 tjedna
Nescafe kaže...

kak će ti netko dati savjet oko veličine, najbolje da sam probaš. Meni je Ultra taman, htio bih da je još veća, sestri je velika al se navikla brzo i dalje koristi rađe ultru nego plus. Stara je vagala ali uzela na kraju plus umjesto ultre jer koristi one cigle novcanik futrole, ali ni ona ne bi običan nikako jer je mali ekran.

A opčenito razlika osim veličine i debljine je veći ekran, bolja kamera i 3puta bolji izgled jer je kockastija s više krugova na poleđini.

Jel netko nakon updatea zadnje osjeti lag, super radi al nekad kad izađem iz whatsappa i touch mi ne reagira na 2 sekunde popizdim.

Trenutno imam s21 obični... probao sam ga malo u ruci držati malo mi je velik bez obzira sto imam velike ruke. Koristis li kakvu zastitnu maskicu onda se velicina jos povecava. Nisam si pametan

sto napraviti vjerojatno stvar navike. Izlazi li sad za par dana novi galaxy ili sam krivo razumio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2025 18:30 (Tommek).
2 godine

A kaj da ti velim. Ja bih da je veci jer fulam non stop slova dok tipkam. Al ne volim foldove jer bih strgal brzo pa sam na ultri.

Svakih 0.1" veci ekran mi znaci dosta, zato ne gledam plus, Xiaomi ultru i slicne. Također ne koristim olovku

Al plus je osjetno uzi i osjetno tanji mobitel. Cak me fascinira razlika jedan pored drugog.

Koristim spigen nano pop maskicu. Nit debela nit premrsava. Cool je, nekad stavim i debeli ring magnet iza jer volim osjecaj tezine. Na poslu se uhvatim da uzmem mob skup s ciglom od stalka na koji je pricvrscen i skup to sve drzim u zraku, plus i mini verzija su mi premali.

Novi model je s25 edge. Velicine kao plus ali jos puno tanji. Cudo sta su izveli, ubacili 200mpx glavnu kameru al pati malo baterija.

Ak ti je prevelik uzmi plus il edge,  ono sta ni ciljal je bar 512 memoriju

0 0 hvala 0
14 godina

Dali netko puni telefon s Anker punjačem? Kakva su iskustva i koji preporučujete? Gledo sam bio Anker Nano Pro 40W USB-C 2

0 0 hvala 0
4 tjedna

Jučer sam malo gledao u zivo oba telefona (plus i ultra) . Ne znam ultra nije čak ni velika koliko sam zamišljao ali mi ne odgovaraju ti uglovi nikako, dok plus verzija je malo veća od mog s21 malo manja od ultre i ima lijepe linije zaobljene uglove. Čak i tri kamere ljepše i čišće  izgleda nego pet kao kod ultre.

Tako da nekako naginjem na plus verziju od 256 ili 512gb sto nađem.

Politika naših teleoperatera je bez veze ne mozes kupiti telefon u slobodnoj prodaji kod njih već samo na nekoj tarifi uz produzenje ugovora. 

0 0 hvala 0
6 godina

Kupi si preko oglasa novi sa papirima ako ne ides na opciju rata.

Meni + puno bolje lezi u ruci i ugodniji je za drzanje i upotrebu. Ultra mi niti malo ne sjeda mada lijepo izgleda sa blago zaobljenim rubovima ali u ruci ne prolazi.

0 0 hvala 0
15 godina

Ja upravo narucio base S25, idem nazad na Android nakon prvog iPhonea (15Pro) u zivotu. Vidit cemo sto mi se vise dopada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
rocko9 kaže...

Ja upravo narucio base S25, idem nazad na Android nakon prvog iPhonea (15Pro) u zivotu.

Ja sam prešao na S25+ nakon o-ho-ho godina starog iPhonea X kojeg se dugo vremena planirah riješiti. Izabrah ga iz razloga što je bio jedini u ponudi s velikom memorijom (256GB) za povoljnu cijenu.

Iskreno, iako mi iOS bi drag sustav, brzo se naviknuh na Android i Samsungovo One UI sučelje te mi sve radi bez ikakvih problema. Kamera - video isječci i slike ispadaju mrak - ali to je u usporedbi s 8 godina starom kantom (vjerojatno se osjeti razlika u usporedbi s jačim mobitelom poput tvog). Navigacija brza. Gotovo sve aplikacije su mi dostupne i mislim da na ovom Sammyju rade brže u odnosu na prošli mob.

Jedino u čemu je bilo problema je prebacivanje sadržaja sa starog mobitela; prilikom prve instalacije nije mi povuklo sve podatke, stoga je preporuka prijenos sadržaja obaviti pomoću aplikacije Smart Switch - što i osobno učinih nakon postavljanja.

Sve u svemu nemam zamjerki, nećeš požaliti, ali treba proći vrijeme za naviku na novi operativni sustav i novo sučelje. 

@Tommek: svakako uzmi ovaj koji ima ugrađenu memoriju od 512GB, možeš popuniti onoliko koliko ti je dovoljno sa vrijednim uspomenama (slike, videoisječci) i ostane ti za mnogo bitnije stvari (npr. poslovne stvari).

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2025 19:51 (Vavoom).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice