Nemoras nikakvu pravu lovu trositi, to su samo vizualne stvari kao i u vecini ostalih igara s mikrotransakcijama!
Ja sam si uzeo za tih "poklonjenih" 300 bodova par tih extra skrinjica za gemove i stvari i to je to, peglaj do mile volje!
Bilo koji range, barba nikako nebi preporucio zaista je pretezak do te granice da ljudi prestanu igrati jer nemogu dalje. Em je i sama igra dosta kompleksna naspram Diabla!
Aaaali ako volis lupati slobodno mozda ti bude išlo neznam koliko si upoznat s tim zanrom
Strasno je tesko
Doslovno svaki CHAR je OP samo treba znati...
Uzmes Titana i to ne znaci da moras igrati melee btw... ja sam igrao nekoliko buildova... Bez problema igras Hulk form i uzmes Witchhunterov build explosive shot, prebolesatan build.
Takoder najjaci build za pocetnike je Monk Ice build koji je btw melee.. meljes bossove ne moras niti razmisljat...
Ovo ti je za uzivanciju u igri:
Otiđi ovdje i slijedi jedan od buildova, na toj stranici ti sve pise s vremenom ce ti sve postat jasno. Moj glas ide Monku i buildu iz gore priloženog videa, full je lagano.
Build Guides - Path of Exile 2
ja sam PoE2 igreao nekih 2-3 tjedna mewdutim igra ima jaaaako puno problema tako da do daljnjega nista
d4 sam igra 5 dana, zavrsio sezonu, to je fakticki to jer endgame ne postoji
gledam last epoch, mozda nesto bude tamo.
svakako, jako losa situacija za arpg-ove
Sva sreca pa ne kosta puno za isprobati, ali meni je to ispalo - isto s*anje drugo pakovanje.

Da, malo je tezi ako ne zelis potraziti pomoc i zelis sam sve ispocetka s isprobavanjem.... Igra uzasno kaznjava pogreske koje se naprave u skillanju jer golda na pocetku ima premalo i respec je preskup..gemovi su limitirani i moras paziti sto i kako radis.
No međutim ako odes na bilo koju stranicu koja ima buildove i to pratisa postane i vise nego jednostavno... Na kraju krajeva Titan ima 1 click kill whole screen u end gejmu.
Warbringer isto nije za bacit:
Uglavnom na kraju dodes da ti je igra cak i laksa od Diabla 4.. ja sam bio overhajpan na pocetku jer igra pruza toliko vise, hrpa kombinacija, grafika je wow... sve sto bi covjek ikad htio.. Ali kad udes i igras malo vise skuzis da je dosadno do bola takoder....
I onda dodes do nekog ok builda ne mora biti niti op i farmas mape... bossovi su ti par klikova i gotovo, dakle sve je to isto..
Ono što je super grozno, ljudi kupuju opremu s pravim parama i onda su super OP a ti ako ne zelis trosit pare izgledas ko zadnje govno... ne svida mi se trejd sistem ne svida mi se end game, ne svida mi se leveling koji je hebeno ultra dosadan... act 1-3 non stop po dva puta s 1 charom pa to je katastrofa... Ako hoces imat vise charova moras obvezno imati vise stashova a to = prava lova...
Dakle niti je Diablo 4 dobar niti je poe2 dobar... Nadam se da ce novi patch donijeti puno poboljsanja.
+ sugestija - obvezno koristiti loot filtere, bez loot filtera igrati igru je jadno a naravno da to nemaju ingame kao sto to nije imao niti ima poe 1 : FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter
No međutim ja sve nade polažem u novu sezonu Last Epocha
Da, malo je tezi ako ne zelis potraziti pomoc i zelis sam sve ispocetka s isprobavanjem.... Igra uzasno kaznjava pogreske koje se naprave u skillanju jer golda na pocetku ima premalo i respec je preskup..gemovi su limitirani i moras paziti sto i kako radis.
No međutim ako odes na bilo koju stranicu koja ima buildove i to pratisa postane i vise nego jednostavno... Na kraju krajeva Titan ima 1 click kill whole screen u end gejmu.
Warbringer isto nije za bacit:
Uglavnom na kraju dodes da ti je igra cak i laksa od Diabla 4.. ja sam bio overhajpan na pocetku jer igra pruza toliko vise, hrpa kombinacija, grafika je wow... sve sto bi covjek ikad htio.. Ali kad udes i igras malo vise skuzis da je dosadno do bola takoder....
I onda dodes do nekog ok builda ne mora biti niti op i farmas mape... bossovi su ti par klikova i gotovo, dakle sve je to isto..
Ono što je super grozno, ljudi kupuju opremu s pravim parama i onda su super OP a ti ako ne zelis trosit pare izgledas ko zadnje govno... ne svida mi se trejd sistem ne svida mi se end game, ne svida mi se leveling koji je hebeno ultra dosadan... act 1-3 non stop po dva puta s 1 charom pa to je katastrofa... Ako hoces imat vise charova moras obvezno imati vise stashova a to = prava lova...
Dakle niti je Diablo 4 dobar niti je poe2 dobar... Nadam se da ce novi patch donijeti puno poboljsanja.
+ sugestija - obvezno koristiti loot filtere, bez loot filtera igrati igru je jadno a naravno da to nemaju ingame kao sto to nije imao niti ima poe 1 : FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter
No međutim ja sve nade polažem u novu sezonu Last Epocha
Hvala na razumnom osvrtu kolega.
uskoro nam stize titan quest 2. Mozda pomogne...