Path of Exile 2

poruka: 222
|
čitano: 44.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Path of Exile 2
A jel se mora puno love u igri potrošiti da bi nešto mogao napraviti? Ima li nešto neophodno da se mora kupit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Azmo kaže...
A jel se mora puno love u igri potrošiti da bi nešto mogao napraviti? Ima li nešto neophodno da se mora kupit?

Nemoras nikakvu pravu lovu trositi, to su samo vizualne stvari kao i u vecini ostalih igara s mikrotransakcijama!
Ja sam si uzeo za tih "poklonjenih" 300 bodova par tih extra skrinjica za gemove i stvari i to je to, peglaj do mile volje!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2025 19:34 (Boris grozni).
11 godina
OK thx. Koja klasa bi bila dobra za nekog tko igra prvi put?
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Azmo kaže...

Bilo koji range, barba nikako nebi preporucio zaista je pretezak do te granice da ljudi prestanu igrati jer nemogu dalje. Em je i sama igra dosta kompleksna naspram Diabla!
Aaaali ako volis lupati slobodno mozda ti bude išlo neznam koliko si upoznat s tim zanrom

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2025 19:59 (Boris grozni).
16 godina
Path of Exile 2

Strasno je tesko 

Doslovno svaki CHAR je OP samo treba znati...

Uzmes Titana i to ne znaci da moras igrati melee btw... ja sam igrao nekoliko buildova... Bez problema igras Hulk form i uzmes Witchhunterov build explosive shot, prebolesatan build.

Takoder najjaci build za pocetnike je Monk Ice build koji je btw melee.. meljes bossove ne moras niti razmisljat...

Ovo ti je za uzivanciju u igri:

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2025 20:43 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Azmo kaže...

Otiđi ovdje i slijedi jedan od buildova, na toj stranici ti sve pise s vremenom ce ti sve postat jasno. Moj glas ide Monku i buildu iz gore priloženog videa, full je lagano.

Build Guides - Path of Exile 2

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2025 20:46 (toxic).
11 godina
Diablo 4 me nekak nije uspio zadržati. Nadam se da je ovo bolje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Azmo kaže...

ja sam PoE2 igreao nekih 2-3 tjedna mewdutim igra ima jaaaako puno problema tako da do daljnjega nista

d4 sam igra 5 dana, zavrsio sezonu, to je fakticki to jer endgame ne postoji

gledam last epoch, mozda nesto bude tamo.

svakako, jako losa situacija za arpg-ove

It is not who you are, it is who you know.
6 godina
Azmo kaže...

Sva sreca pa ne kosta puno za isprobati, ali meni je to ispalo - isto s*anje drugo pakovanje.

16 godina
Barbarian je ultra tezak ni sam ne znam kako sam uspio doci do kraja sa njime. Sto se tice usporedbe sa onim mobilnim smecem od igre Diablo 4 nije uopce za usporedjivati. Path of exile 2 je toliko bolja igra milijardama svjetlosnih godina
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Barbarian je ultra tezak ni sam ne znam kako sam uspio doci do kraja sa njime. Sto se tice usporedbe sa onim mobilnim smecem od igre Diablo 4 nije uopce za usporedjivati. Path of exile 2 je toliko bolja igra milijardama svjetlosnih godina

Da, malo je tezi ako ne zelis potraziti pomoc i zelis sam sve ispocetka s isprobavanjem.... Igra uzasno kaznjava pogreske koje se naprave u skillanju jer golda na pocetku ima premalo i respec je preskup..gemovi su limitirani i moras paziti sto i kako radis.

No međutim ako odes na bilo koju stranicu koja ima buildove i to pratisa postane i vise nego jednostavno... Na kraju krajeva Titan ima 1 click kill whole screen u end gejmu.

Warbringer isto nije za bacit: 

Uglavnom na kraju dodes da ti je igra cak i laksa od Diabla 4.. ja sam bio overhajpan na pocetku jer igra pruza toliko vise, hrpa kombinacija, grafika je wow... sve sto bi covjek ikad htio.. Ali kad udes i igras malo vise skuzis  da je dosadno do bola takoder....

I onda dodes do nekog ok builda ne mora biti niti op i farmas mape... bossovi su ti par klikova i gotovo, dakle sve je to isto.. 

Ono što je super grozno, ljudi kupuju opremu s pravim parama i onda su super OP a ti ako ne zelis trosit pare izgledas ko zadnje govno... ne svida mi se trejd sistem ne svida mi se end game, ne svida mi se leveling koji je hebeno ultra dosadan... act 1-3 non stop po dva puta s 1 charom pa to je katastrofa... Ako hoces imat vise charova moras obvezno imati vise stashova a to = prava lova...

Dakle niti je Diablo 4 dobar niti je poe2 dobar... Nadam se da ce novi patch donijeti puno poboljsanja.

+ sugestija - obvezno koristiti loot filtere, bez loot filtera igrati igru je jadno a naravno da to nemaju ingame kao sto to nije imao niti ima poe 1 : FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter

No međutim ja sve nade polažem u novu sezonu Last Epocha

12 godina
toxic kaže...
Horned Reaer kaže...

Da, malo je tezi ako ne zelis potraziti pomoc i zelis sam sve ispocetka s isprobavanjem.... Igra uzasno kaznjava pogreske koje se naprave u skillanju jer golda na pocetku ima premalo i respec je preskup..gemovi su limitirani i moras paziti sto i kako radis.

No međutim ako odes na bilo koju stranicu koja ima buildove i to pratisa postane i vise nego jednostavno... Na kraju krajeva Titan ima 1 click kill whole screen u end gejmu.

Warbringer isto nije za bacit: 

Uglavnom na kraju dodes da ti je igra cak i laksa od Diabla 4.. ja sam bio overhajpan na pocetku jer igra pruza toliko vise, hrpa kombinacija, grafika je wow... sve sto bi covjek ikad htio.. Ali kad udes i igras malo vise skuzis  da je dosadno do bola takoder....

I onda dodes do nekog ok builda ne mora biti niti op i farmas mape... bossovi su ti par klikova i gotovo, dakle sve je to isto.. 

Ono što je super grozno, ljudi kupuju opremu s pravim parama i onda su super OP a ti ako ne zelis trosit pare izgledas ko zadnje govno... ne svida mi se trejd sistem ne svida mi se end game, ne svida mi se leveling koji je hebeno ultra dosadan... act 1-3 non stop po dva puta s 1 charom pa to je katastrofa... Ako hoces imat vise charova moras obvezno imati vise stashova a to = prava lova...

Dakle niti je Diablo 4 dobar niti je poe2 dobar... Nadam se da ce novi patch donijeti puno poboljsanja.

+ sugestija - obvezno koristiti loot filtere, bez loot filtera igrati igru je jadno a naravno da to nemaju ingame kao sto to nije imao niti ima poe 1 : FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter

No međutim ja sve nade polažem u novu sezonu Last Epocha

Hvala na razumnom osvrtu kolega.

uskoro nam stize titan quest 2. Mozda pomogne...

scion of the storm
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice