Garmin

poruka: 161
|
čitano: 114.280
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Garmin
Dan1234567890 kaže...

da li je tko pronašao postavku za automatsko startanje aktivnosti (voznja biciklom npr.) kod fenixa 6? na vivoactive sam to imao, ali na fenixu nisam pronašao...

Također.

Tražio na 6 i 7. Izgleda da to postoji samo na određenim (jeftinijim??) modelima. Na Venu 3 imam, na Vivoactive sam imao. Žena na Fenix nema.

EDIT: Ja govorim za hodanje i trčanje

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2025 13:15 (CyberDemonVZ).
4 mjeseca
Da, iako postoji move IQ opcija na fenixu gdje se automatski prikaže aktivnost ako ste u toku dana imali kretnje koje se podudaraju s nekom aktivnosti, npr . orbitrek, trčanje , bicikl .
Ali nema opcije kao kod vivoactive da se pokrene aktivnost kad ju sat prepozna .
Obrazloženje je da forerunner , fenix , epic ... koriste "ozbiljniji" sportaši, koji traže preciznost i zato nema te opcije. Dok kod jeftinijih vivoactive , vivomove postoji ta opcija.

https://www.reddit.com/r/GarminWatches/comments/12ahg7e/purpose_of_move_iq/
14 godina
Garmin

eto Garmina, kreće i pretplata.. vidjet ćemo dokad s obzirom koliko su ih ljudi popljuvali

2 0 hvala 1
13 godina
ministar kaže...

eto Garmina, kreće i pretplata.. vidjet ćemo dokad s obzirom koliko su ih ljudi popljuvali

WTF?? I oni??

Da.. evo i vijesti o "pobuni":

https://www.techradar.com/health-fitness/smartwatches/furious-garmin-users-revolt-over-new-subscription-service-we-need-to-take-a-firm-stand

Steam and EA: CyberDemonVZ
4 mjeseca
Jest vala, garmin uvodi pretplatu ali na nove dodatne funkcije . Barem za sad sve nam ostaje kako i je, samo imaš izbora ako hoćeš dodatne funkcije, trenera specifičnog i dodatne statistike i analize moraš uzeti pretplatu .
16 godina

Tam je i dućan i imaju sve u vitrinama. Nisam osobno isprobavao ali su bili drugi kupci kojima je djelatnik pokazivao kaj su htjeli.

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
14 godina
Garmin

.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:05 (ministar).

0 0 hvala 0
11 godina
Garmin

Ekipa,

uzeo bih sat za planinarenje i po meni i ono sto sam našao suzio sam izbo na novi model GARMIN Instinct 3 solar ili amoled.

Možete li odgovoriti da li će mi sat biti zadovoljavajući. Amoled imam GT5 , tako da mi boje u šumici nisu bitne :)

0 0 hvala 0
14 godina
koleriusrx kaže...

Ekipa,

uzeo bih sat za planinarenje i po meni i ono sto sam našao suzio sam izbo na novi model GARMIN Instinct 3 solar ili amoled.

Možete li odgovoriti da li će mi sat biti zadovoljavajući. Amoled imam GT5 , tako da mi boje u šumici nisu bitne :)

Kolega, kao bivši korisnik Garmina Fenix 6X Pro, a koji imam kolegu planinara koji ”je isto imao” model ”Instinct”, moram vam kazati da super jako griješite! 

Sama površina koju sukladno gabaritima modela ”Fenix”, ”Instinct” modeli su donekle i po tom pitanju hendikepirani, a još kada je u pitanju monokromatski display, sa turbo malo pixela, no way 
Nije poanta imati sat zbog nečega, već je poanta da on sa nečim vama olakša i pomaže u snalaženju na terenu u svim uvijetima, pa i onima najtežima, a kada ste u oblaku, paducka kišica koja će svaki trenutak prijeći u snijeg, a u najavi je pogoršanje vremenskih uvijeta sa mećavom, boje vam puno znače, jako puno! Čisto da možete prepoznati teren ispod snijega, ili gustog niskog raslinja, klekovine! 

Neki puta manje je više, ali ne ovaj puta! 

ATJ Lučko
13 godina
Garmin

Imao sam peh 2 puta sa svojim Garmin Instinct 2x Solar Tactical, ali to ne znači da bi se i drugima kvario taj sat, sada radi super, uopšte mi ne nedostaju detaljne karte kao što ima Garmin Fenix 5x, 6x, 7x.....ako pravilno napravite rute kojima planirate ići ovaj Instinct vam je sasvim dovoljan bilo gdje da se nalazite. Samo slijedite rutu/crtu na svom Instinct i ne možete zalutati. Dok sam mao Garmin Fenix 5x sa detaljnim kartama samo me zbunjivalo razni objekti na kartama. Ovdje na Instinct nema pta da vas zbuni. Tako da bih svima preporučio Instinct Solar, možete taj Instinct 3 Solar, baterija će vam mnogo dugo trajati, i obnavlja se (ne tako brzo kao što mnogi očekuju, ali se ipak obnavlja!). Ja lično imam i solarni panel sa 5 ploča koje raširim kad dodjem na cilj, i to je onda mnogo brže punjenje sata. Što se tiče, Amoled-to ne bih uzimao, to je moje lično mišljenje. Mnogi koji imaju Instinct sat namjerno ne bi uzimali Amoled, više vole MIP, monokromatske displeje. Imam Suunto sa displejem u bolji, više volim svoj Instinkt monokromatski.....

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:54 (Lijepi Dzoni).

2 0 hvala 2
11 godina

Lijepo ste mi to obrazložili i podržavam sve u vezi svrhe. Koja je vaša preporuka ?  Hvala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice